R.I.P mr. MEDUZA

DAGENS FRÅGA TILL 118 100


Fråga: Vart ligger Eddie Meduza begravd?

Svar från 118 100: Eddie Meduzas aska spreds på sjön Åsnen strax utanför Växjö. Markägaren runt sjön ville inte att sjön skulle förvandlas till en gravplats, men familjen fick rätt hos länsstyrelsen. Kammarrätten och Länsstyrelsen avslog de överklaganden som kom in så det blev fritt fram att sprida askan över sjön.

Igår hände något mycke märkligt, Nettan & Lina satt i bilen och började helt ogenerat att sjunga på en gammal välkänd slagdänga av raggarikonen Eddie the fucking Meduza. Jag har inte en enda jävla aning om varför eller vart det kom ifrån men det gick inte att stoppa, helt plötsligt bara rullade texten på och det visade sig att sångtexten faktiskt någon gång i tiden fastnat i minnet och nu dök den helt oförberett upp ur ingen stans. Jag vill poängtera att Varken Nettan eller Lina är några avdankade raggarbrudar, och vi tycker inte heller att Eddie Meduzas gamla låtar e nåt vidare bra... Men nu är det så att vi är uppväxta i Lilla Edet och fostrade som tonåringar i staden Trollhättan, och under vissa perioder umgicks allt för mycke med trollhättans egna hockeyprofiler från GOBLINS & då blev man precis så störd och illa påverkad att man faktiskt lyssnade på dendär skiten på varenda förfest. I Dagens fråga till 118 100 är till följd av denna incident uppmärksamheten helt och hållet riktad åt just Eddie... Och nu vet vi precis vart vi ska åka om vi någon gång får lust att på riktigt ta farväl av denna sjuka jävel som smittat ner våra hjärnor med en massa snusk.

Kanske borde vi ta en tur i ekan ut på denna sjö i sommar... sola i nätbrynjor, dricka hembränt, snusa, spotta svära och bara prata snusk?!?!?!?!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0