Hund vakt!

Hej hej!
Nu sitter jag i min soffa å käkar chips å kollar lets dance! Jag har en vovve vid mina fötter å vi har vart ute å gått en lång promenad! Verkligen en chill fredag  men man ska ju jobba imorgon så varför inte?!?!?   

Bra gjort av Carolina å skriva sitt första inlägg.  det var ju lite krystat men jag skulle vilja fråga

VARFÖR SÅLDE DU DIN GAMLA BIL?????


Ha en fantastisk fredag tjooo xoxo Nettan

jag har äntligen ankommit!!

 

Mina Kära Vänner och kollegor....Nu har ja hittat hit! Jag vet att ni har längtat:) Jag börjar med att presentera min andra nyinköpta hälft (min bil) som jag nu har döpt till Thor-Kenneth! Han gick som ett litet skott imorse då ja började min färd mot jobbet. Är mäckta stolt över honom!

För att även tilllägga att bilden som kom upp i liften efter Hemsedalsresan inte hade nått med mig att göra utan endast fanns till för danskarna i backen....man kan ju börja undra! 

Puss Carolina


Carolina skapar kaos!

Efter att du carolina vart upp i hemsedal så kom denna skylt upp!

Jag vet inte vad jag ska säga!!! 

 


Matchdag

Klockan ringde halv sju i morse... men helt ärligt, vad trodde jag själv?!?!
Naturligtvis så var det helt omöjligt att ta sig upp, dygnet har ju en massa timmar så varför stressa å göra saker man helst inte vill? Jag låg med andra ord kvar under täcket en timme längre =)

Min dag i stora dra:

   

Min dag i sammanfattning: Kaffe, kaffe & kaffe. Skolböcker, plugg & en himla massa bilköer i rusningstrafiken.

Så nu röstar jag för att min kväll blir lite mer sköj än såhär, och visst bådare det gott!
Ikväll är det stor sammandrabbning... närmare bestämt Liverpool vs Real madrid
Nu ska inte jag låtsas som att jag e nån insatt fotbollsnörd alá Ekwall, men om det är någon gång jag tänka mig titta på fotboll så är det när Liverpool spelar, och då menar jag verkligen BARA då...Och tro det eller ej, men det är INTE (bara) Fernando Torres förtjänst =)

Å till bloggens tredje medlem CAROLINA vill jag tillägna den här videon.
Man skulle kunna säga att en video säger mer än tusen ord, och visst är det lätt att tappa talförmågan =)
CAROLINA... VARSÅGOD!!

http://www.youtube.com/watch?v=MKgJAJkYWTM Matchtröjan e på... nu räknar vi ner!
                             YOU NEVER WALK ALONE


På jobbet!

Hej hej!!!!
Idag var det en grå dag ute  men vad gör det när man står inne???
Biljtter till Thåström  den 20e mars i gbg fixade! Häng med alla roliga! Kommer bli AS BRA!!!  

http://www.ticnet.se/html/artist.htmI?l=SE&artist=Th%E5str%F6m

e1got14028.jpg


Iofs så har man ju inte fått höra nya skivan än men men.. jag å Lina kommer ju vara där iaf så det blir ju kul! Får la e om vi får med Carolina.... ska för övrigt sägas att hon e SJUKT kass på att skriva inlägg här.... man kan ju undra om hon var värd det där medlemskapet... SÅÅÅÅ UPP TILL BEVIS!!!!!

Jag sitter nu å väntar på att en färg ska bli färdig som jag sen ska klippa å sen åka hem =)      Jag ska laga mat idag!!!  hahaha  Det händer ju inte varje dag!   Å VILKEN DAG SOM HELST NU ska jag börja träna med! Det är ordning på mig!


Hahaha  xoxox / nettan


Dålig Bloggdag!!!

Idag hände inte mycket på Nettan fronten!   Härliga kunder på salongen Goa å glaá kexchockelaá!!! 
Jobba sent kom hem käka Thairester  sen... 
JORDGUBBAR med grädde (Med lite bra fantasi som jag har så blev det som på sommaren) 
Prata hela kvällen med en mycket trevlig man som fascinerar mig (knasigt men sant) 
Kolla när Hannibal käka hjärna (Fruktansvärt ÄCKLIGT)
Skulle diska men glömde kan man säga (diskmaskinen trasig, STOR tragedi i mitt liv för tillfället)  
Imorgon blir det fullt upp å på torsdag blir det Modevisning, Jobb på skola i Uddevalla Å sen Färg inspiration för frisörer på kvällen!  Så då har det säkert hänt bra med blogg material!!! =)

C U later alligater     xoxox Nettan


Grattis till dig som vann auktionen på tradera

Auktionen av mig själv är nu avslutat

Jag lyckades få ut en rätt rejäl summa dollar ändå, trots att jag är av äldre årsmodell å lite rostig i kanterna. Pengarna räckte i alla fall till en ny mobil, kan därför lätt konsatera att det va värt mödan.
Här e den då... det senaste tillskottet i familjen mupparna. Jag tror till och med att "du är vad du äter"-s Anna Skipper skulle vart nöjd med mitt köp, ty denna lilla lur e nämligen utrustad med en fiffig stegräknare och inbyggd personlig tränare. Så nu ska jag bli tajtare än tajtast å trampa på så in i helvet =)
Hädanefter kommer jag avsluta varje inlägg i bloggen med att ange antalet steg jag lyckats komma upp i.

Å till dig Carolina vill jag bara säga: Jag vet att det va du som köpte mig, jag vet att du vill ha mig!!!
Jag levereras i paket i slutet av veckan, KÖPAREN betalar för frakten.

Lina
Jag-har-ännu-inte-tatt-ett-steg Gustafsson

Promenad och vinterpäls

Jo det är helt sant...nu e våren fan inte långt borta! Nog för att det blåser en himla massa men solen syns ju ändå, å lite mindre kallt tycker jag allt att det börjar bli.
Jag blev visst uttvingad på promenad också, våren till ära.
Lite ledsamt är det ändå, jag har kämpat i flera månader med att spara ut till min gedigna vinterpäls på benen, å nu när jag äntligen börjar bli nöjd me resultatet så tittar solen fram å jag verkar bli tvungen att göra mig av med den.
Är det för tidigt att plocka fram hyveln, eller är det så att jag kan vänta ett tag till?
Kan hålla me om att angora-inspererade ben kanske inte e det allra sexigaste, men vad har jag för alternativ... är det då bättre med långkalsonger?

Ja skickar me en länk till en himla trevlig filmsnutt, för att hylla alla "käringar" som "inte har rake sej"

http://www.youtube.com/watch?v=fOQn9NI87ZA

Världens just nu kanske hårigaste Lina

Ja då har det vart visning och sen spåra det ut TOTALT!!!!

Är nyss hem kommer från Goldwells visning av Trend 2009 i GBG! Jätte bra visning tycker jag! Bra modeller klippningar å färger... äntligen börjar det bli lite ordning på grejerna! 

Vi var alla från salongen men tyvärr så saknas ju fortfarande vår lilla Linn som är i Hemsedal å fjantar runt ett tag till ;). Men vi hade det bra vi som e kvar. 
Carolina e fortfarande lite bitter över sin livssituation men vi ska nog rulla igång henne igen. Ibland så  glimmar det till!!!!
Vi gick flera mil efter visningen för att hitta ett cafe som Carolina kunde äta en macka på..... (hade gryyyymt högklackade skor på mig naturligtvis och klagade där med hela vägen)  Härligt!   Tintin fick det bli eftersom dom aldrig stänger inte ens en tråkig Måndagsnatt. 
Väl där satt vi å prata bekymmer å i-lands problem  vår stackars Lärling Marie-Teres var nog lagom road efter det å vad som hände henne efter det att vi kommit hem till mig vill jag inte ens tala om! HERREGUD jag får skicka henne till psykologen nu kanske!  Nu glömmer vi det annars kanske jag inte orkar gå upp imorgon!!!! 

Även denna incedent råka hända på vägen hem så e det någon som har en borttappad hårig röv eller vill ha så åker det runt en på vägarna i GBG.


Gud nu måste jag sova för mitt liv e så händelserikt så ska jag klara av alla chockerna som kommer i morgon ja då får jag samla kraft och skönhets sömnen ska vi inte ens gå in på för tillfället!

Xoxo   /  Nettan over and out

Ny mobil finansierad av Tradera?


 • Lina Lina till kanonpris. Utrop 1 kr, bjud nu www.tradera.com/fiske
 • Google-annonser

  Sjukt fina annonser det läggs ut här på bloggen.... Gå in på tradera & buda lite vettja =)

  Bjud gärna till lite extra e ni snälla.... jag behöver nämligen köpa ny mobil idag

  Lina

  Whhiiiiiiiiii!!!!

  Grattis till Kusin som var så duktig å fixa kursen på ett sådant galant sätt!     Fira ska vi.. vi får fila på nått bra!!! Skratt fest är det vi gör bäst!!!   

  Själv har man ju vart ledig idag å gått på stan å kollat kläder (inte bra för plånboken) men ett glädje besked är att jag hitta en as schysst tröja/tygstycke från Skyward.se som jag blev as kär i...... å så fick jag fram prislappen som landa på dryga 2200 dollares!  oooooooooooooooooo    Så frågan som poppar upp e ju ska jag behöva svälta en månad nu pga av mitt sjukliga begär??? Jag har lite ångest en stund... vankar av å ann i butiken men tycker nog tillsist att det är den ju faktiskt inte värd..............kanske?!?!?!?!  hehe   
  Då råkar ett butiksbiträde komma förbi å slänger ur sig... det är 75% på den, det är den sista!!! 

  Wooohooooo CHI CHING!!!!!!  Såld!!!!!   I Love it! 


  Kan det va läge att fira?

  JOJO... Nu har jag resultatet i min hand. Tredje tentan e avklarad =)

  Nu kan jag lägga kursen: inköp och varuhantering åt sidan. Nog kan det tyckas att resultatet på tentan va något klent, man skulle kunna säga att det va nånstans på det berömda f**t-håret, men va fan spelar det för roll. I mina papper syns det att jag är godkänd på kursen å INTE att jag precis klarade gränsen på de 50 poäng som krävdes!!


  Så, till firandet då... något borde man ju unna sig för allt slit tycker jag?!?!?!(Just nu är jag mest bitter över att jag skippa söndagsklubben på luckan med Nettan igår, hade ju kunnat bli precis hur bra som helst)
  Åka på semester har ja inte tid me... å skumpa är det äckligaste jag vet. SÅ VAD SKA JA FIRA MED DÅ?
  Nettan & Carolina... help me out here, vad ska vi göö?

  posted by: Världens just nu kanske BÄSTA LINA


  Avklarat!

  Checklista idag  
    
  Äta Mat      Check
  Sola            Check

  Nu har vi ätit på Thaien Det var himlans gött förutom Linas tvättsvampar so hon fick... det var ingen höjdare med dom gick att peta ut!

  Solningen var la så där.. SVIN KALLT!  Blev inte så bruna som man skulle kunna tycka att man skulle bli! Man ut ur rummet stega en lite bekant upp mitt från ingenstans.... tokigt va man kan hitta när man mins anar det Dan Banan! Han var inne på en 2dagars bakfylla så han var inte pigg som en pelikan! 


  Och id nummer 0821 e LAPPLISA så den som känner till henne! Kontakta oss!


  NY MEDLEM HAR VÄRVATS!!!!!

  Vilken dag som helst nu kan stolt presentera vår nya medlem Carolina N. Hon kommer tillföra mycket kul å intressanta grejor. Hon står även för den sexiga delen av bloggen! Mycket sexig dans och underbra tungshots.
  Carolinas motto är SEX SÄLJER VILKEN DAG SOM HELST NU!!!!


  KOMMENTAR TORKA!!!!!!!!!

  KOMMENTERA MERA!!!! 

  Denna gången var det lätt värt att få böter på bilen!

  Jaha då var vi lite mindre rika idag!  400 kronor på varsin bilruta utan för Nettans hak. 
  Måste ändå erkänna att vara carar klär snyggt i lapp!!!

  I rapporten står det:

  Lina ska röka och mitt upp i tjötet så får hon se LAPPLISA i fullfärd med att lappa Nettans oranga Peugot. AAAAAAAAA   Hon har inte hunnit fram till Linas Silvriga Puma än så fortare är blixten är skorna på å ner i jamasen ut på gatan å fram till bilen där LAPPLISA väl förkunnade att hon inte skulle slippa undan böter även om hon flytta bilen (undrar jag, var skulle hon sätta bötern?) 
  Så lina svara artigt  -"Jaså det säger du, Ja men då behöver jag ju inte flytta den alls då", så stängde hon fint dörren igen och bad sedan LAPPLISA att hon kunde lämna böterna på rutan då hon var färdig å begav sig in i haket igen!

  Väl uppe så kan det ju tyckas vara intressant hur länge den jävla DYRA parkerings lappen gäller så ut med huvet genom fönstret å med sin klingande stämma hon ropa ner till LAPPLISA,   -"Ursäkta mig, Hur länge får jag stå där nu innan ni kan lappa mig igen e det 24 timmar eller??? En smått förvånad LAPPLISA kollar upp (å då hade det vart kul om hon fått en snöboll i nunan)  Hon svarar med att det är INTE 24 timmar, dom kan minsann lappa på redan efter midnatt och att hon därför antagligen ska ta ett extra pass idag. Lina tacka för informationen med ett leende å sa att "Gud va bra att hon fick veta det, för det är ju massa timmar kvar till midnatt"! Sen fick LAPPLISA arbeta ostört.

  Vi fick en bild på henne men var tvungen att ladda kameran emellan då skiten la av mitt i allt. (Irriterande)
  Det är den lilla pricken mitt i fotot bara så ni vet.
  Södra vägens egna Lisa
  Men så här tror jag nog att hon ser ut i closeup

  Vi återkommer med Hennes namn och adress senare ska bara hacka på lite.

  Nu har vi nått annat på G så hoppa in senare! 

  Hej happ, slappe lapp   / N&L


  Nu är det ÄNTLIGEN här, bloggen ni alla väntat på!!!

  Detta är Lina G och Nettan H ´s nya blogg! Det ultimata tidsfördrivet! 
  Här kommer vi förmedla känslor, åsikter, bilder och jävla massa SKÖJ!!!  Så dyk in!!!! 
  Öhh

  Välkommen till min nya blogg!


  RSS 2.0