Dag nummer 2!

Dag nummer 2 handla mycket om shopping!!! Det finns billiga grejor här borta!!! Så jag har fått köpa mig en ny väska att packa i! Man får ha med sig 2x23 kg hem. det kan lätt bli att man köper på sig en del.. å det har jag nu gjort... 2 kläningar oxå  hehehehe för de som känner mig vet hur det står till på den fronten! Jätte fina iaf å billigt  hehe! 
Vi käka först frukost i regnskogen å det var riktigt gött.... kan nog få bli där idag igen!

Vi möte upp Helene, Mamma å Bengan. Dom har ju oxå tagit sig hit till staterna och ska vara hejaklack på söndag.

GLÖM INTE SÖNDAG.....HÅLL TUMMARNA FÖR MIG DÄR HEMMA!!!!

Detta är våran utsikt ifrån hotellrummet


Idag så vet jag inte vad som händer.. funderar på å gå å lägga sig vid poolen å sola lite idag... med 30 grader varmt så fukar ju det rätt bra skulle jag vilja säga =)
Det är grymt här... Allt e himla stort och häftigt. Folk ser ut hur som helst så det spelar absolut ingen roll hur man själv ser ut för det går inte att sticka ut i den här stan...Grymt härlig atsmosfär och alla amerikanare e grymt trevliga. GOODMORNING säger varenda främling här. As mysigt!!!
Nä nu ska jag väcka Madde så det kan bli frukost.

THIS IS A PLACE FOR DREAMS / Nettan
LAS VEGAS BABY!!!!

Tjoooo nu e vi äntligen framme! Så denna blogg e nu återigen på spåret för nu har jag lovat vännerna hemma att jag ska blogga!
Jag kan ju börja med att jag sitter nu i vårat GRYMMA hotell rum på Hotel MGM grand... vi har världens utsikt och varsin queensize säng med helt underbara täcken å kuddar.........massor av kuddar =)
Färden hit var dock inte lika gamorös.....hårt arbete att flyga! Man måste sitta still LÄÄÄÄNGE... å maten e kass!


Vi flög först till Frankfurt ifrån Göteborg och sen vidare till Denver!.. Så långt inga problem tills Denver planet kommer in försent och vi måste plock ut våra väckor och igenom tullen och sen checka in dom igen.....igenom en säkerhtskontroll som tar hundra år... en otrevlig gubbe och tant som fucka upp många minuter i passkontrollen. SPRINGA SPRINGA SPRINGA... på ett pendeltåg till terminal 3 å väl där med 10 minuters marginal...... då har jävlarna stängt gaten!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa     skit skit skit..... Tyvärr finns inget att göra... gå till service disken å få en ny biljett..... mmmm  kuuul... köa 40 min till kommer fram å tanten där inne säger   A tyvärr finns det inga lediga biljetter på de 2 återstende plan som åker till las vegas ikväll men imorgon finns det plats iaf!!!!!!!! VA I HELVETE???????  buuuhuuuuuuu jag vill inte sitta på en röten flygplats hela natten plus att baggaget redan e i luften påväg till vegas..... ALDRIG..... a ni e standby på sista planet som går klockan 9 men annars har ni en plats imorgon ........... Jag börjar snart lipa.... hungrig å äcklig vill ta en dusch..... BAJS BAJS BAJS!!!!  

Vi tar våra standby biljeter å kollar på skärmarna vad klockan e... 2,5 timmar kvar till boarding.... DÅÅÅÅ... då ser vi att ett plan till vegas håller på å boarda precis i denna stund.... en man säger till oss att springa dit å kolla om det var nån som inte kom....  Vi har absolut inget att förlora... så vi tar en löp runda till... ( terminalerna i dever e skit stora) Vi kommer fram precis innan han ska stänga gaten å han kollar i sin data å fixar å trixar.... skriver dit 2 stols nummer på vår senare biljett å säger till oss att VI FÅR ÅKA MED NUUUUUUUU!!!!!!! Bästa gubben i världen.... I LOVE YOU sa jag till han iaf.  =)     Å vi e på planet till vegas!  iiiiiiiiiiiiiiiiiii     
Väl frammme stupa vi i sängen  beställde roomservice med grilld cheese sandwish whit fries och en cola! Underbart!

Men vid 00.00 drog värsta larmet igång i hela koridoren å i vårat rum... helt sjuk högt... dom ropa ut i högtalarna att dom höll på å undersöka problemet och efter 5 minuter så stängdes det av och dom ropa ut att det var ingen fara   haha   vi somna om gött ändå!

Så har sovit en sväng och madde sover fortfarande som en stock.... klockan är 7 nu å vid halv 6 gick jag ner till casinot.. brände lite pengar å betala för internet på rummet å här ligger jag nu igen... det kommer komma bilder snart om jag får tid.. men än har jag ingen adapter så jag kan inte ladda datorn  hehehe.....
Imoron kanske det blir LA å träffa gamla klasskompisen Tony som för tillfället turnerar runt i USA med The sounds... dom har spelning idag å det hade ju vart grymt å gå på den! Vi får se... men det betyder 5 timmar på en buss en väg... som sagt   VI FÅR SE!!!!    
Let the Luck be whit me/ xoxoxox Nettanja e då fan på g...och du me nettan!

Vi har vart i sthlm me hela aqua gänget och de va inte nådigt..ja borde gå in på alla detaljer men ja skippar de för allas skull..ja kan sammanfatta resan med,....spya, gråt mer gråt och en och annan gömning i garderober:))) man kan säga at vi lekte kurragömma utan att nån egentligen va me på leken:) men tack för en grym helg och nu är de ny arbetsvecka som gäller...vi saknar dej lina..snart får vi ta en blogg reunion alla tre och blogga om livets svårigheter..men vi återkommer om datum..hahaha pussssssssssss//carolina

AAAAaaah men va FAN hände?!?!?!

Det finns verkligen inga ord... det gör verkligen inte det!!! Hahahahah tack gud för idol, tack för att vi skadeglada människor kan få skratta tills vi tappar luften. Årets pinsammaste grej har precis ägt rum, ärligt talat CAMILLA, VA FAN TÄNKTE DU DÄR?
Så galet pisamt.... skrattar för mycke för att beskriva mer nu, men så fort youtube-klipppet på sveriges skämmigaste grej kommer ut så svär jag att lägga ut det här!!!!!

Det sägs att var och en får skämmas för sig själv.....men idol-camilla, i ditt fall e jag verkligen inte säker!!!
AAAAaaaahahahahahahahahahahahahah

Lina

RSS 2.0