Ute å snurrar.....

Flickor å pojkar... vi håller på å styr upp lite grejor nu så bloggandet har inte legat på topp..men det lär det bli ändring på till helgen.. vi måste bara greppa tag i oss själva....... vi flummar runt i vår härliga värld... Å DÄR MINA VÄNNER... där finns inga måsten!
xoxoxox Ledningen

Tom visar Nya Vår modet!!!!


Hett hett hett!!!!!   Vad mer kan jag säga!

På väg hem!!!!

Hello friends and others!!!   Nu har jag å Carolina vart i edet å haft en super mysig "jobb" kväll med TOM, vi fixar bilderna ifrån modellkvällen å fan va super snygga dom blir! DU E VÄRLDENS DUKTIGASTE UNDERBARA TOMPA!    Vi har precis blivit förföljda av polisen. jag hoppades nästan på att dom skulle stanna oss å jag satt beredd med kameran i högsta hugg för att knäppa en prisvärd bloggbild  men ICKE!!! iaf så kommer det en GUL liten goding in här senare! =)   Nu måste jag uppehålla lina så hon inte svimmar av trötthet och av sin svåra blodbrist. Det läcker visst både lite här och där... hahaha kanske skulle knäppt en bild på det med. vi får se.. inte läge nu iaf ;)    
xoxo Nettan å Carolina, dom smarta å fina! 


DUUUUUUUU........ GODNATT!!!!


Ni får ursäkta

Men läget har vart lite ostabilt nu denna helgen då den råka börja med tok fest som ingen var beredd på!!! men vi åter hämtar oss snart!

Status:    LINA- Har begett sig utomlands för att vidga sina vyer å annat smått å gott ;)
                CAROLINA- Hennes mamma fyller år å ska på middag ikväll, hon har brett med fylleångest å arbetar på det.
                NETTAN- Städar, tvättar å käkar chips å funderar på å fixa riktig frukost till kommande dagar

A som sagt, om NÅGON alls skulle ha ett bra förslag å komma med så kan tvätten ta sig i *****  , å jag e PÅ!!!!
XOXO/ nettan

Ps, skickar med en liten gobit från gamla hometown LILLA EDET represent!!!!!!
Håll till godo!!!första flaskan rose står nu på b

0-5063516d3fe951c641aa20d7a2afc0ef.png

första flaskan rose står nu på bordet!!


Livebloggning!!!!!

Idag e´det Fredag & på Fredagar e´det fest!!!!

Sitter hemma hos Nettan & lyssnar på Disco alá Gransäter 16-år!!!
När som helst drar vi ut på stan.... tänkte liveblogga så mycke vi bara orkar, vill ju inte att våra fans ska behöva missa nåt!

Detta e´vad som gäller i kväll.....

*Om Carolina blir full idag och lyckas få till ett Ligg...ja då har Jag & Nettan vunnit vadet!!
*Nettan har lovat att hålla mitt hår om jag behöver kräkas inatt
*Inga shot innan klockan 00.00
*Nettan får köra bilen i morgon bitti klockan 8, för jag kommer fan inte våga!!Big Pimpi´n ft. LINA

Allt e´ inte vad det ser ut att varaNej det är inga pussmunnar...det är ju rövhål vi har i trynet ser du la!!!!!!!!!!!!!!!

Feta citat!!!

Min kusin Nettan e så jävla fet-grym att jag bara måste citera henne!!!!

" Ut på stan å göra dan,  å blir det kvällen så får vi ta den smällen!!! "Aaahhh vi tar det en gång till vettja...

" Ut på stan å göra dan,  å blir det kvällen så får vi ta den smällen!!! "

Lina

Pang Fredag!!

Då så var det fredag igen å man har slutat jobba. Känns inte så jätte glamoröst att sitta på bussen å trängas men Carolina skulle gå på å ikea å grejor å sånt orkar jag inte med idag.....Idag gäller det att fort komma hem å byta kläder å ut på stan å dricka vin. Ska allt jobba imorgon igen så det lär ju inte bli en brakfest idag men mysigt ska det iaf bli, 
DET HAR JAG BESTÄMT 

Ut på stan å göra dan, 
å blir det kvällen så får vi ta den smällen
Bang Bang my baby shot me down // Nettan

Jag har STULIT!!!

Jag har vart inne på en GAMMAL väns blogg och stulit lite material Http://GunnarStrand.blogg.se  för kunde inte säga det bättre själv. xo

"Stackars Gottfrid o grabbarna ryker på 30 millar i skadestånd och 1 års fängelse. Vad har de egentligen gjort? Låt oss dra en liknelse, det kommer fram en person till dig och frågar efter vägen till biblioteket, du berättar var det ligger, senare i veckan visade det sig att mannen du hjälpte stal alla böcker på biblioteket. Du hamnar nu i rättegång och ryker på 30 millar i skadestånd samt ett års fängelse för att du informerade honom om adressen! Tråkigt. Kanske dags att dra www.hitta.se inför rätta på grund av alla rån och övrig brottslig verksamhet alternativt beskatta varje sökning hos dem då det skulle kunna vara en brottsling som söker information. Eller varför inte google-earth, Piraterna utanför Somalias kust kanske nyttjat denna tjänst i sitt sökande efter potentiella bukter att pirata kring.

Vet beslutande person i målet ens om vad internet är? Återigen, förmodligen en gammal gubbe som på sin höjd läser sin elektroniska post en gång om dagen och lyssnar på LP-skivor. Sådana här saker gör mig matt."

Bra talat gunnar
Det är inte rätt att stjäla men den som gör det gör det på eget initiativ, Man kan inte skylla på han som sålde repet som den hängde hänger i!

Rest In Peace Colgate

Idag begravdes en tandborste!

 

För varje dag som gick så såg jag hur den blev mer ensam och övergiven, hur den saknade att få vara med och vetskapen om att den blivit utbytt och bortglömd blev alltför tung att bära. Så idag låter vi den få vila i frid, dens glansdagar är över och förhoppningsvis hamnar den på ett bra ställe nu där drömmar slår in och kärlek finns för alla!Dra mig baklänges!!!!!!


Han friade på Olearys

Så jävla pinsamt att jag ville springa där i från och aldrig mer komma tillbaka.

Jag jobbade idag (på Olearys) och till en början var det en helt vanlig Torsdag med allsvensk fotboll som ända intressanta sporten på tv-apparaterna.
Ganska tidigt under kvällen kom det in ett par... Dom käkade och tog en öl. Efter maten började dom dricka drinkar, inget konstigt alls men det skulle snart visa sig att dom antagligen behövde varenda droppe alkohol i kroppen!!

15 minuter in i Hammarby-Ifk Göteborg- matchen så ville killen i sällskapet prata lite med någon av oss i personalen. Han förklarade att han i halvlek tänkte fria till sin flickvän och frågade om vi kunde rikta strålkastarna (som annars e riktade mot scenen) mot deras bord och tända upp ordentligt när det var dags.

Jag tycke att det fan borde vara våran skyldighet att berätta för stackaren att det här verkligen var en skit-kass ide, men min kollega Bella hade en helt annan inställning...Hon hade inga som helst problem med att stackaren var 20 minuter från att göra bort sig tjockt mycke!!

Jag kunde inte stanna kvar inne i lokalen och bevittna det hela, jag tyckte att det var på tok för pinsamt...men jag kunde ju ändå inte missa denna cirkus så jag riggade upp en dold kamera. Haha, jag knöt fast mobilen runt ett av glasen i glaspyramiden och fixade exakt rätt vinkel för att kunna spela in allt.   

Kameran var på plats och strålkastaren var riggad och Frieriet var snart ett faktum.... Men, jag hann inte ens trycka på rec-knappen innan han va klar. Fort gick det vill jag lova!! Det jag fick på film är alltså "efterspelet" den stunden efter frieriet när de blivande äkta makarna hoppar å studsar av lycka och frenetiskt hånglar...  NOOOOT   hahahahaBella tyckte visst att dom förtjänade en applåd... och hon bjöd även på en Grattis-drink med två sugrör alá romantik =)

ÖÖÖhhh...svaret på frieriet blev faktiskt ett JA även fast det kanske inte ser så ut på filmen...
Till sist vill jag bara konstatera att det nog e sant som det sägs, Det verkar visst finnas någon för alla...även för dom som väljer att fria på Olearys.

Slutet gott allting gott
Lina

Du får aldrig tillbaka det....

Någon liten stackare verkar ha glömt sitt godis i min lägenhet.....ÅÅh det som jag hittar i min lägenhet tänker jag betrakta som mitt alldeles egna!

Så...min kvällsmat idag får bli Kexchoklad å supersura rallydäck =)Glömt är glömt och kommer aldrig tillbaka!!

Lina

WooHooooooo!!!!!!!!!!

Grattis Grattis kusin.... va duktig du e ändå =)  Så imorgon ska vi fira efter att faxet kommit fram och lönen sitter på kontot! Så ALLA vi ses på uteserveringen glöm inte brillsen för jag har beställt stekhet sol! xoxo / Nettan & CO
Jag fixade ännu en Tenta!!

Senast inrapporterade provresultat:


ProvdatumKurs/ProvBetygInmatat
2009-03-11FÖ114G
1001
Organisation och ledarskap I A, 7.5 hp
Skriftlig tentamen, 5 hp
G
32.5
2009-04-23


Jiiiihhhoooooooooo!!!!!!

I morgon ska det firas med rosevin på uteservering i Göteborg!

Lina

Nu åker jag buss

Hej hej alla glada idag e det fin väder som bara den å då blir vi glada å lyckliga å känner att det ska bli kanon kul å träffa alla på jobbet... jag ska krama dom å berätta för dom att jag gillar dom skarpt! Tycker jag att nu ska göra md dom i er omgivning med, det är inte så svårt att göra men uppskattas desto mer! Så ut å kramas!!!!!

Från och med nu så ska jag försöka åka buss å tåg till jobbet.. man får bara böter med bilen. Svin tråkigt å vem behöver bil när man bor mitt i GBG å har Carolina som vän???? Inte jag iaf! 
Men här ska ni få höra.... Jag sitter å väntar på bussen å så kommer det en sån heting så jag trillar nästan av bänken när han sätter sig berdvid mig. Helt plötsligt blir jag grymt medveten om att jag kanske borde dra in magen bara lite kanske å att sitta som en stor pösmunk kanske inte e så bra i alla lägen så rätar lite på mig kramar min kaffe mugg lite hårdare å försöker febrillt att läsa samma rad i metro en gång till men det spelar ingen roll för det fastnar ändå inte.
 DÅ::::::::::::::: då böjer han sig fram å frågar mig nått å jag har på mig mina hörlurar som så fint dånar ut Mustasch så jag hör verkligen inte ett skit. Då blir jag så stressad att jag ska försöka få av mig hörlurana å samtidigt ha koll på allt annat som jag har bullat upp runt mig så det gick åt heeeelvete.... Kaffet åkte i backen å hörlurarna satt på ända ....... å där satt jag högröd i ansiktet å kände bara att det här är inte sant... VA HÄNDE DÄR??? 
 -Oj då, sa den vackre mannen då..... -A det kan man säga, fick jag iaf fram då.   
Han erbjöd sig att fixa en ny kaffe till mig men jag sa att det behövdes verkligen inte, kläckte att jag ändå inte borde dricka så mycket kaffe ( vilket jag INTE gör) men det lät jävligt hett att säga just då. Då rullar bussen fram NATURLIGTVIS så jag kasta mina kaffe servetter å log så mycket jag bara kunde å tog mina grejor.... Han sa att det var trevligt att råkas....-A absolut mycket givande sa jag vilket jag nu sitter här å ångrar göööör mycket men han fatta nog att jag sköja lite, å sen blev det lite pinsam tystanad å så var det bara hoppa på bussen å här sitter jag nu!!! Har ingen aning om vad det va han frågade ifrån början!  hahaha  Synd att man inte tar vara på sånna här grejor mer....  Men jag tänkte.... när du läser bloggen här så kan du väl höra av dig! hahaha Å ni andra sprid ryktet!!!! 
Peace out /  FEG Nettan

Ville bara säga.....


***GRATTIS GRATTIS***

Idag har det varit Onsdag å då har vi fått styrt upp lite grejor! På lördag till exempel då händer det grejor... får återkomma med det! =)   
IGÅR..... 
ska vi iaf uppmärksamma en till liten vän som fyllt år En dag hit eller dit det får gå! 

JOHAN närmar sig snart slutspurten in mot 30 sträcket.  (Hehehe, tur man e så ung å fräsch) 
Vi var å hälsa på med tårta, blommor å paket...  så här i efterhand vill jag nog säga att det fattades BALLONGER   men man kan inte tänka på allt, Så vi festa loss med Kaffe å tårta till ett avsnitt av FÄRJAN!!! Underbart trevlig kväll.
INGA KONSTIGHETER.....       

KVALITÉ som någon skulle ha sagt

Så grattis Kära Johan B önskar alla här på VilkenDagSomHelstNu men mest önskar vi /// Knott & Tott


Å nu så sitter man hemma igen.... kollar in min tvätt å funderar på om det kanske e dax...... Kanske.. jag e inte säker Å E MAN INTE SÄKER DÅ KAN MAN LIKA GÄRNA SKITA IT! =)      Älska de ärliga xo /N

R.I.P mr. MEDUZA

DAGENS FRÅGA TILL 118 100


Fråga: Vart ligger Eddie Meduza begravd?

Svar från 118 100: Eddie Meduzas aska spreds på sjön Åsnen strax utanför Växjö. Markägaren runt sjön ville inte att sjön skulle förvandlas till en gravplats, men familjen fick rätt hos länsstyrelsen. Kammarrätten och Länsstyrelsen avslog de överklaganden som kom in så det blev fritt fram att sprida askan över sjön.

Igår hände något mycke märkligt, Nettan & Lina satt i bilen och började helt ogenerat att sjunga på en gammal välkänd slagdänga av raggarikonen Eddie the fucking Meduza. Jag har inte en enda jävla aning om varför eller vart det kom ifrån men det gick inte att stoppa, helt plötsligt bara rullade texten på och det visade sig att sångtexten faktiskt någon gång i tiden fastnat i minnet och nu dök den helt oförberett upp ur ingen stans. Jag vill poängtera att Varken Nettan eller Lina är några avdankade raggarbrudar, och vi tycker inte heller att Eddie Meduzas gamla låtar e nåt vidare bra... Men nu är det så att vi är uppväxta i Lilla Edet och fostrade som tonåringar i staden Trollhättan, och under vissa perioder umgicks allt för mycke med trollhättans egna hockeyprofiler från GOBLINS & då blev man precis så störd och illa påverkad att man faktiskt lyssnade på dendär skiten på varenda förfest. I Dagens fråga till 118 100 är till följd av denna incident uppmärksamheten helt och hållet riktad åt just Eddie... Och nu vet vi precis vart vi ska åka om vi någon gång får lust att på riktigt ta farväl av denna sjuka jävel som smittat ner våra hjärnor med en massa snusk.

Kanske borde vi ta en tur i ekan ut på denna sjö i sommar... sola i nätbrynjor, dricka hembränt, snusa, spotta svära och bara prata snusk?!?!?!?!
har inget att säga.......


Livin on the edge!

0-7cbfd849539807dd34eb4f2e2e10bc37.png

Livin on the edge! Tankning e bara för stekare...

Lina


Fittböter igen

0-2620602b0b33e4ed97019767dc3dd25e.png

Fittböter igen


Erik Segerstedt

Idag e det dax att säga grattis till min gamla vän som blir 26 år!!!  sååååå....

***ERIK***

Jag tror han skulle älska att jag la ut denna bilden men det är så vi jobbar här. hehehe   Xoxo/ Nettan

What N ass!!Nettan lagar mat...i kalasbyxor!! Lyckligt ovetande om vad som händer bakom hennes rygg. Kan tänkas att jag får en del skit för detta inlägget...men men, what goes around comes around & jag har en hämd att utföra =)Lina

Nu får det snart va nog!Jag har tänkt att sluta Röka, Vilken dag som helst nu...
Men inte riktigt ännu, dock e´ dagens sista fimpad & nu är det Natti Natti!!

Morgondagens planerade inköp!!!

  

                   

Sicka små läckerbitar, jag säger bara Oj Oj Oj...


Lina
    

Dagens fråga till 118 100

Fråga: Vad tycker 118 100 om denna Bloggen: http://vilkendagsomhelstnu.blogg.se. Bra eller Anus?

Svar från 118 100: 118 100 tycker att det verkar vara en mycket bra blogg, väluppdaterad med mycket bilder. Väldigt bra!

AAoowwwhhhh men tack snälla söta 118100... 
Det kommer nybakade kanelbullar till ert huvudkontor Vilken dag som helst nu, som tack för det mycka fina omdömet!!
             


Äntligen är helgen slut!!

29db66b7cfeec881622cf7f25e78f49e.png

Äntligen är helgen slut!! Nu har man precis avslutat sin arbetsvecka och jag hann knappt hem innan mjukisdressen åkte på, och dom tänker jag stanna i kan jag lova! Nu åker jag till nettan, hörs snart.

Lina


Living on my own


Va e det för dag idag??? SÖNDAG

å vad händer då? 

Jobbar vi?    Nääääää
Går vi i kyrkan?  NÄ
Städar vi? NÄ
Lipar vi? NÄ
Sover vi grymt länge? Jaaaaaaaaaaaaaaa
Beger vi oss ut på nya äventyr? JAAAAAAAAAAAA
Underbart då är vi överens så nu ska jag ut med mp3 spelaren i högsta hugg å bara kolla runt lite... känns som en bra idee för sen får jag besök! xo Nettan
   

Meeeeeeeeeeeeeeeen.............

Tjingeling alla!!!
Nu så vaknade jag!!! Gud va tråkiga vi e som somnar ifrån allt en lördag! Hade jag haft bilen här nu så hade jag åkt å hälsat på alla i Trollywood men men... här sitter jag!!!   Va hände egentligen??? Jaja   jag kan lika gärna sätta mig å "plugga" lite, skulle behöva fräscha upp mina kunskaper på lite olika områden då jag måndag å tisdag ska ut till en nya öppnad salong här i Göteborg å köra in dom riktigt hårt på Goldwell produkter mm.   =)  det ska bli kul! 
Jag har fått nya naglar idag =)  Vi har fått en tjej på jobbet nu som bygger naglar så kom å gör naglar på Lördagarna!!! 
Nä nu ska jag skära upp grönsaker å göra dip.. sätta mig framför tvn å bara mysa ner mig!!!   
Puss på er xoxo Nettan

Vill du gifta dig med mig???

En gång i månaden får jag ischias!!!!
Jag kan ju inte säga det med säkerhet men jag har ju seriöst börjat undra. Nu e det ju inte vetenskapligt bevisat och
jag vet inte heller om det är anatomiskt möjligt...Men jag tror på fullaste allvar att äggstockarna kan svullna upp å bli så
stora att dom trycker på ischias-nerven å fuckar upp alla kvinnliga ryggar en gång varje månad. 
Jag ska nog ta och gifta mig med ipren-mannen!!!
Han e ju obehagligt o-fin, men fan skit samma, det står jag ut med... orkar inte ha mensvärk en endaste sekund till.
Så snälla ipren: Kom till mig nu, skona mig och jag lovar att du ska få vara min intelligenta Mens-tablett i både nöd &lust!!

Lina

Hederliga fikare...

Stek-het Nr. 1

Stekhet Nr. 2 & 3


Vi hade faktiskt tänkt att sno varenda litet blombad på denna vagnen, tömma hela flaket... Men så kom vi på att ingen av oss har nån trädgård att planetra dom i, inga balkonger att hänga balkonglådor på heller för den delen och med tanken på storleken på våra lägenheter så hade vi själva inte ens fått plats i dom ifall vi lät alla dessa blommor flytta in..... Så vi fick helt enkelt strunta i detta bustrick och troligtvis sitter dom nu i en park, någonstans i göteborg och blir duschade med alkis-kiss.

Lina

Internt Blogg-Bråk

UUUUuuuueeeehhh....MEN VA HÄNDE DÄR DÅ???

Nettan... bilden du la ut på mig tidigare idag skulle kunna misstolkas. Det är inte möjligt för en människa att se så mongolid ut bara genom att sova, jag måste ju helt enkelt ha blivit drogad. Erkänn nu... du stoppa nått i mitt te den kvällen?!?! He he..drog-nettan =)

Ja ja nu ligger bilden i alla fall ute...å i blogg-världen e det typ dödstraff på att gå in och radera publicerade inlägg (det gör man bara om blondin-bella hotar med stämning) så lär den få bli kvar där, även fast jag hellre hade ätit möglig banan än att se ut som ett sånt missfoster.

Öh ja vill bara tillägga att jag faktiskt fått höra: "Lina, du e såå söt när du sover...aa du e som sötast när du sover"
Meeeeeh, hur tänkte denna människa där egentligen?!?! Kan ni fatta hur jävla ugly ja måste vara i vaket tillstånd då eller!!
Det är ju bara att köpa läget...jag kommer aldrig mer få ligga, inte ens jag själv hade velat fixa å dona me frukost på sängen till en retard som säcklar på kudden!

Nettan, det vankas revanch vilken dag som helst nu... watch your back!!

Natti Natt/ MongoLina

BlondinBella....

AAAhhh...akta dig Lilla Blonda Bella!!! Nu e vi ikapp dig vilken dag som helst.... MoHaHaHaHa

Ingen drottning utan kung sitter säkert på tronen särkilt länge...snart e du lika ute som bland-band och midjeväskor!!!!Ledningen

Nu kommer John Blund vilken sekund som helst nu!

Så jag ville bara säga godnatt! Å berätta att jag verkligen hoppas på att vädret håller i sig så att alla människor kryper ut ur sina gömmor och skrattar å e glada!!!
Luv ya all / Nettan

Sleep tight Å ska jag vara så het på denna bloggen så ska jag dra med mig er med! mohahahaaaaaaaa....
        

Man måste dricka öl nu när det e fint väder!!!

haha bra skit!!!! 

Gänga Mig!!!!

0-6034ba4aa99ef503b5a941009e8f0199.png

Gänga Mig!!!!


Dagens fråga till 118 100

Fråga: Hur mycke tid kan man spendera i ett solarium innan man riskerar att förvandlas till ett skrumpet russin med cancer i varje hudcell?

Svar från 118100: Om du solar i ett solarium kan du som värst få första gradens brännskador, möjligen lättare andra gradens. Dessa är inte dödliga. Om man solar 3-4 gånger i veckan finns det en risk att man kan få hudcancer. Om du ska dö av att ligga i ett solarium måste du ligga minst 3 dagar och inte dricka, du dör då av uttorkning.

Hahahah, jag tror ja dör... jag tror jag kissar på mig!! Brudar vi e safe!! Det är inte alls säkert att vi får cancer om vi solar 3-4 gånger i veckan, det finns bara en möjlighet. Och skulle vi känna för det så kan vi ta en hel månads solning på en och samma gång och utan problem spendera tre dygn i solariet, bara vi tar med oss en vattenflaska =)

En hyllning till min far...

None
                                                              Pappa Mikael & min Bror...

En gång för länge sen...tidigt 90-tal, på den tiden när man faktiskt hade mustach på allvar & inte bara på skoj...:
Då hade ett Norsk-svenskt oljebolag en tävling för att sätta en prägel på relationen mellan just Svenskar och Norrmän.
Tävlingen gick ut på att man fick formulera och skriva ner sin egna Norge/Sverige-vits och skicka in den, de vinnande bidragen skulle sedan publiceras i en liten bok som skulle delas ut vid detta bolagets bensinstationer. Sköjare som pappa e så ville han ju skicka in ett bidrag... Dethär är resultatet av hans humor:

En svensk och en norrman gav sig ut i en båt på sjön för att fiska.
Under fisketuren hamnade dom mitt i en stor mygg-svärm.
Norsken svor sig förbannad över dom irriterande myggen varpå svensken plockar upp sitt myggstift och säger:
"Här, stryk på lite av dethär... det hjälper"
Norsken tittar frågande på honom och svarar:
"På dom snabba jävlarna?!?!?!?!"Behöver jag ens berätta att hans vits självklart kom med i dendär boken?!?! Ha ha ha visst gjorde den det, och jag var världens mest stolta dotter. Minns att jag hade med boken till skolan och drog vitsen för alla, flera gånger om för dom som orkade lyssna =)

När jag nu för en stund sen ringde upp min pappa för att få denna historien korrekt återberättad för mig bjöd han även på en ny vits, ett litet ess i rockärmen =)

Två rånare i rånarluvor rusar in på en bank.
Rånarna skriker "detta är ett rån, lägg er på golvet!!!"
Bank-besökarna lägger sig ner på golvet, alla utom en, kvar står en äldre herre.
Rånarna skriker: "Lägg dig ner gubbjävel!!!"
Gubben står kvar och säger: "Jag är special-agent"
Rånarna skriker: "Men för fan, lägg dig annars skjuter vi dig gubbjävel!!!!"
Gubben står fortfarande kvar... och upprepar ännu en gång: "Jag är special-agent"
Nu börjar rånarna bli en aning nervösa, dom tittar på varandra och bestämmer sig för att lägga benen på ryggen och flyr ut från banken så fort dom bara kan.
Inne på banken kryper en äldre dam fram över golvet, drar gubben i byxbenet och säger:
"Men otto, du är ju inte special-agent... du är senil-dement"Hahahah... aa ni fattar säkert att jag fortfarande än idag är en väldigt stolt dotter, som känner ett enormt stort ansvar för att föra vidare den dåliga humor som vilar i mina gener.

Lina

Brännan e nära...

Det sägs att det ska bli en supersommar i år...precis så som det sägs varje år!!
Men dumma som vi e så går vi ju på skiten år efter år, lika exalterade varje vår över dom fina väder-rapporterna.
Varför skulle just detta årets sommarväder ha bättre odds för att lyckas än vad förra årets sommar hade? I mina öron låter en väderleksrapport lika förtroendeingivande som ett horoskop i vecko-revyn, Det märkliga är dock att för att bli meteorolog behöver du faktiskt ha klarat av en seriös utbildning... men för att knepa ihop horoskopen i veckorevyn räcker det med att vara lite rastlös, ha lite fantasi och tillräckligt me tid över för att hinna skriva ner det du tänker... trots detta är det fler människor som lever efter sina horoskop och inte alls bryr sig om vädret.Sommar eller utebliven sommar, skit samma...brännan e lika viktig ändå!! Hög tid att börja jobba på den nu...
Det där med att trimma kroppen inför baech-häng det hinner jag inte med.
Man måste prioritera här i livet & i min värld går brännan lätt före valkarna.
Om ni spanar in Carolinas tidigare på bloggen så kan ni snabbt & enkelt se att hon ligger steget före...
Öh och då menar jag inte ett fjuttigt litet steg, nä jag menar ett bauta-kliv!!
Men det fixar vi allt till snart..."det är aldrig för sent att komma ikapp"- som jag brukar säga.
Carolina & Nettan har hittat en riktig guldgruva i Göteborg...Ett solarium som du står i.

Det går fort som bara tusan, max-tid e 10 minuter alldeles lagom länge för att hinna dansa loss till 3 låtar där inne =)
Å jämn bränna får du också... ingen fläckig Rådjurs-stjärt på oss inte.
Ge mig en månad från & me nu... Så sitter jag i vårsolen, käkar glass och ser ut typ såhär...Inge tid för plocke-pinn, här ska stekas skinn!!!!
Lina
Grattis skitunge!!


Mitt gud-barn/ skitungen "Nellie Hansson" har fyllt 6 stycken många år idag!!!!
När man é så gammal så vågar man ta tydligen ta hål i öronen...Det va nog tur att man tog sina hål när man va liten och orädd, för idag hade jag aldrig vågat låta någon skjuta på mina kroppsdelar med en nålpistol!! Lägger me ett par bilder från våran pulka-åkning i vintars också....

Grattis på födelsdagen Gullet!!

         None

                
 
Lina

Kvällsmat för en anorektiker...

6bf8fd583b451bde8d9eb119f5f8c17c.png

Kvällsmat för en anorektiker...


Svarta hål......

Hej hej!
Min kära lilla kusin verkar hålla på med nått skumt här.. hehe  Men jag gillar det, lite spännande!
Jag har vår städat min Macbook idag! Den blev JÄTTE fin.............. den e jätte glad nu.... den kanske inte har fått tillbaka sin forna ungdoms glans men vem får det???

Här är den bara någon månad gammal visst e den söt =)

Imorgon är jag ledig och ska då bege mig in i ett svart hål i rymden, och hoppas jag återvänder mer hel än innan!
C U THERE / Nettan


Sex Säljer....

Bloggen ligger i hårdtrimning och nya fans söks med ljus & lykta ute i den mörka blogg-världen.

Vi har hört att "sex säljer".... så här kommer lite sex till er, från oss =)

For all the Men´s out there:For all the ladie´s:


For all the oldie`s: 


For all the kid´s:


For all the dog´s:

Så nu hoppas vi att vi fått något för alla och att den där teorin om sex faktiskt funka....

See ya!!!


 


Dagens fråga till 118 100

Fråga: Är det förbjudet att i hemlighet behålla en killes sperma för framtisa bruk?

Svar från 118100: Det är inte tillåtet att i hemlighet behålla en killes sperma då det krävs hans medkännande för att det ska ske. Ha en trevlig natt!

Attans också!!! Tyvärr får vi nog tänka om...alla vi som satt vårt hopp till att det aldrig är för sent. Tyvärr måste vi inte bara lyckas hitta en kille med dom perfekta generna, för att få avla våra avkommor på honom måste vi dessutom ha hans medgivande!!
Så numera kan man sammanfatta fadersidialet på följande sätt: Snygg, Smart, Snygg Och Lättövertalad

Modell dag på salongen!

Vilken lyckad dag på salongen! =)   As trevligt  Tack alla som var med! Vi kör lite bilder för idag e jag inte på nått prat humör alls! 
Vi hade 5 underbart trevliga modeller på salongen idag. Tyvärr kunde inte Marie-Teres var med för hon har vart i norrland men vi får tillbaka henne imorgon, VI SAKNADE DIG!!!!
 Iaf. så e man lagom snygg i själva processen till att bli snygg... här ska ni få se.....

Så det var Frida, Madeleine, Johan, Malin & Josip.
Sen var vår egna fotograf Tom där å fixa å dona hela dagen, fick till och med skruvat ihop lite bord å stolar ;)

Jag å Malin kanske inte e så lika men vi e glada & det är ju allas våran Carolina med
  

Och så här snygga blev dom och dom riktiga korten kan nog komma upp nån gång i början av maj. Ska behandlas lite i datan först =)

TACK ALLA NI VAR UNDERBARA OCH VI HADE GRYMT SKÖJ PÅ VÄGEN
XOXO / SALONG AQUA stenungsund


Dagens citatVollyboll lite så här i efterhand

En gång så var det 3 flickor som förra veckan spela beachvollyboll (bitch vollyboll när Carolina e med) då skulle det mätas muskler kan jag lova
 
Och våra motståndare skakade av skräck när dom förstod hur grymma de 3 flickorna faktisk var

Svettigt värre blev det å det kan ha berott på att det är hundra grader varmt där inne i hallen och inte enbart för att våra kvicka fötter rörde sig som graciösa gaseller som springer över savannen. Dom var iaf i slutet av matchen lika heta som alltid och inte hårstrå låg fel på deras huvuden.
Efteråt drack alla vatten och var glada,
 en av flickorna passade på å göra ett toalett besök till alla andras förtret.

Snipp snapp snut så var sagan slut!!!

Reservation: sängplats!

6b814d59f6c44d4668ef2418c1a4413d.png

reservation: sängplats! Nettan, nu har vi reserverat en plats i sängen åt dig... Jag står för teét och "Gunnar" har tatt på sig ansvaret för god-natt-sagorna!! Lööve ya


Nettan...kom hit!!!!

AAhh nu har vi redan börjat sakna dig... det var alldeles för länge sen vi sågs!!!

Vi har hyrt fem filmer... och cola har vi köpt, så allt du behöver roffa åt dig på vägen e en påse chippa så e myskvällen klar!!!!

Enligt mina beräkningar...och enligt mina egna studier så är du lätt grön på att köra kl. 21.01, och det är inte alls långt dit, du hinner precis hoppa i mjukisarna =)

Pöss Lina

Glöm det där.....

Glöm det där med att ikväll blir det hett för Carolina åkte å käka midda med mamma, pappa Å mormor, Lina drog hem till Thn å jag fick lägga mig själv i sängen å lipa!    ELÄNDES ELÄNDE till dag.     


Yoko uno I GBG!!!

0-595e773455558364a0c44e88518cd341.png

yoko uno verkar ha kommit över John, vi tog henne på bar gärning med en annan man, mitt på ljusa dagen... Å med en grogg i handen dessutom!!!!


Pizza och rosevin......

0-2292b03531800294445268d394d6c81b.png

Pizza och rosevin... Nettan går ALL IN IKVÄLL!!!


Carolina e så äckligt het bakifrån

5e553e4503f2175cb24dc98c29ab5ee9.png

Carolina e så äckligt het bakifrån...


IDAG BLIR DET HETT!!!!

Jag säger bara bege er till Göteborg!!! För ikväll smäller det!!!

/Nettan, Lina & Carolina

Glad Påsk!!!

Nu e påsken nästan över.... jag hoppas ni har ätit en del ägg å pyntat med fjädrar å drukit massor av äggtoddy!
Igår drog jag till hemstaden Lilla edet ( kan man säga staden??? tror inte det) Där hälsade jag på alla folk så som mormor å morfar, helene med familj mamma å Bengan och sen skulle jag käka påsk middag med Janika å hennes familj & Självklart var stiliga SAMUEL med oxå, men vi hamnade hos Mattias å Linda och efter middagen så satt vi i solen å drack öl. Helt underbart. Men väl där så skaffade jag mig en liten kille som jag inte kunde släppa på 4-5 timmar. Vi hade dööö mysigt jag å Neo! Jag försökte skicka en bild från telefonen men jag tror inte det gick så bra för mig! Iaf. Bebis å jag hade kalas mysigt ihop å ärligt så blir man ju sugen på att skaffa sig en sån liten människa! Det hade ju vart nått.... 
VILKEN DAG SOM HELST NU!  HA!!! tsssssss
Ut i solen nu.... vi ska nog hitta en nice uteservering! Som sagt  glad påsk på er!

xoxo Nettan

Basshunter, Följer du med oss till Gotland i sommar?

Ingen tvekan om saken... He´s the man!!!

AAhh nu kan man ju ha delade meningar om denna pojkspoling MEN.....


SOMMARPLÅGAN 2009 ÄR HÄRMED REDAN KORAD!!!!


Sol i sinne ..idag har ja inte vart inne!

Jag tyckte själv att ja lät hur fyndig som helst nu:) Sitter denna långfredagskväll hemma hos underbara Johanna som har opererat sin stackars fot. 
Har verkligen inte nån data kontakt me omvärlden i överhuvudtaget annars. Då e det bra att ha sånna snälla kompisar som låter mej göra mitt bloggjobb ifred! 

Idag va de superfint väder och ja va ledig..Ja ni hörde rätt ,ledig! Så ja spenderade hela min dag på ikea och köpte grejer tills armarna inte bar mej längre. Hur klarar alla människor utan vänner el familj att handla på ikea...de va verkligen svinjobbigt!?
Och ingen hjälp fick man heller fast NETTAN befann sig i samma lokal, men hon hade visst hittat en annan kompis så nu e du och ja begagnade Lina!

Sen blev de mysmiddag me familjen och världens sötaste Enzo på Tjörn. Vi tittade på fiskarna nere vid havet och enligt enzo så åt vi även haj....tänk att ligga inne me sån fantasi som en 3åring...då hade man haft hur Sköj som helst varje dag.
Sen rockade vi loss ordentligt i vardagsrummet me dans och handklappning till lite "sik" även på svenska kallad musik.


Imon e det en ny dag och ja ska jobba..de e ju påskafton så varför inte..de e ju ändå femte jobblördagen i rad nu..men vilken dag som helst nu kanske ja blir ledig:) nej allvarligt..ja älskar mitt jobb, så mycket att ja till o med åker dit på måndag på modelldag och fotografering. De ska bli kul att få mixtra lite me mina modeller. Kort kommer senare...lägger upp lite goa kort från johans dunderförfest härrom veckan...hög nivå på oss där!
! Glad Påsk på er !!!!!!

Storleken spelar ingen roll, eller hur var det nu?

Kvällen igår skulle kunna falla under kategorin: lyckad......

Någon karatefylla fanns dock inte inom räckhåll utan jag fick nöja mig med ett lagom berusat tillstånd. Men jag hade i alla fall så trevligt att jag helt & hållet glömde bort att ta en massa kuliga kort.... Först när vi satt på Max och tryckte i oss den obligatoriska natta-maten kom kameran fram.
Johan hade me sin rå-coola flickvän, och av någon konstig anledningen slutade måltiden med en "storleks-diskussion"
Storlek på vilket eller vilka föremål vi kom att diskuttera tänker jag inte ens bry mig om att skriva ner här...men bilderna på johan och han demonstrationer kanske kan ge er en ledtråd.

 
Föremål 1 öhh... storlek x-small ser tydligen ut litegrann som såhär.....

 
Föremål 2 öhh...storlek x-large skulle jag tippa ser tydligen ut ungefär såhär, lägg märke till att Johan var väldigt noga med att ena armen skulle hamnu utanför bild....så man verkligen skulle förstå hur ofantligt stort det/den faktiskt är.

Jag själv var alldeles för upptagen med att möla i mig chilli-chese, å det känns idag kan jag lova....
mår fan fortfarande illa =( 
 

När jag kom hem hitta jag kusin Nettan på msn.... Och fyllesnacket var ett faktum. I morse när jag vaknade så hade jag visst inte tryck bort vårat konversationsfönster och kunde svart på vitt läsa precis vad som yttrats, här kommer ett utdrag:
(Namnet Gunnar som figurerar i texten är en täckmantel, alltså inte det korrekta)

Lina säger:
*somna du?
Lina säger:
*aaa dröm sött nu baby
Lina säger:
*  "Gunnar" hälsra att han älskar dig över allt annat
* å att han vill föda dina barn
* du vet att sperma överlever rätt länge ute i det fria va
  typ flera flera timmar

Nettan säger:
* a va fint sagt
Lina säger:
* så om "Gunnar" kommer i din säng
* å du lägger dig där typ senare
* ....då kan du bli med "Gunnars" barn
* ooooo shit
* kan jag få bli gudmor åtminstone??

Nettan säger:
* haha klart
* styvmamma
 
Lina säger:
* AA TÄNK DIG VIKKEN JÄVLA KÄRLEK
* mönsterfamilj uti fingertopparna

Nettan säger:
* aaaa fiiiiiint

Mooohahahaha..... aaah visst är det illa att man kan fnissa sig kissnödig på sånt här trams!!

Lina

Vad döljer sig i påskägget???

I morgon får ja då fan ingen sovmorgon...skall upp me påsktuppen å köpa en massa påskägg!!!!
Jag har allt mer eller mindre (men tillräckligt) klart för mig..... MEN vad ska Carolina få i sitt påskägg?!?!?!
Jag har tre alternativ......
Godis:

Cigg:

Eller........

En släng av Matthew Mcconaughey:


AAAAhhh men va säger vi då?....kanske ska carolina själv få välja =)

I morgon blir det bilder vill jag lova!!!!


Nu blir det ligga av kan ja löva..... dröm sött!!
Lina

Allergi???

Tjingeling! 
Kan det vara så att man har dratt på sig pollen allergi? Svin jobbigt! Man nyser å snorar värre än jag vet inte vad! Jag e trött å hängig med... Gud va tråkigt!   Men det blir la bättre det med skulle jag tro! Det har vart mycket å göra på salongen, himlans trevligt. Å så har man ju världens bästa kunder med, idag fick jag den här fina skålen full med choklad av underbara Sonja! Hon skämmer bort mig!

Sen händer det j andra konstiga saker på jobbet hela dagarna speciellt när Carolina e inblandad  hehe   men vet aldrig vad som komma skall.
 Å så kan man ju få lite oväntat besök ibland med ;)A det är kul nästan jämt! 
Så kom å hälsa på du med! Aqua, Stenungsunds torg ;)
Nu ska jag somna å hoppas att jag e piggare imorgon för då ska vi till Ikea igen å härja, behöver en garderob så mina kläder kan få plats nånstans. 
Sov gott xoxo Nettan

Karatefylla!!!!

Karatefylla whhhhhihooooooeeeeyyyyyy......

Jag jobbar egentligen just nu men fick lite dispans så att jag kunde åka hem och byta kläder, inte för att jag e särkilt noga med vad min klädsel består av när jag har karatefyllan i sikte men... en olearys-skjorta e verkligen inge läcker, å fan inte bekväm heller!!!!

Första groggen står redan framme på jobbet och bara väntar på mig..... En Mojito Razzberry, två sånna till & kvällen e´klares!!!!!


Lovar en hel del sjukt heta bilder från kvällen... allt för att pigga upp den nalkande långfredagen!!!!!

Skål Lina

Ledningen Anropar!!!!!!!!!!!!!

AAhhh nu brinner det kan jag lova.... Vi har precis upptäckt att våran blogg är en av 5 nominerade i en mycke trevlig "tävling"

Åh eftersom vi e precis så heta som vi e så tycker vi att vi ska klara av att ta hem utnämningen: "Bästa blogg"- utan några som helst problem!!!

Men till kruxet då... Nån måste ju rösta på oss, & nån måste göra det NU
Sista minuten är inte långt borta så kom igen nu alla fans, ge oss all den kärlek vi förtjänar!!!!Röstar gör ni genom att gå in på följande länk och skriva en kommentar
där ni ser till att få med att ni röstar på bidrag Nr. 2:

Rösta på bidrag Nr. 2 VilkenDagSomHelstNu

Ledningen lovar att baka kanelbullar till alla som röstar

Ohhh NOOOOooo

OOOoooooops....dettahär va inge bra alls!! jag råkade visst radera våran besöksräknare här på bloggen när jag satt å greja med sånt jag inte förstår mig på, illa...jag vet!!!
Det har ju blivit så att vi i denna trissa som har ansvaret för bloggen kommit att bli sjukt nöjda över just antalet besökare på sidan, vi har utnämt oss själva till en form av idoler och ni läsare kallas numera för fans =)
Så för att ställa allt till rätta var jag ju tvungen att fort som fan fixa en ny besöksräknare på sidan, å det gick ju bra & snygg blev den MEN....den jäveln började ju på NOLL!!!!
Jag riskerar sällan numera att göra min kära kusin upprörd, och inte vill jag heller att ni läsare skall känna er som en del i en ytterst liten skara.... så jag har inget annat val än att sitta här nu, mitt i natten och uppdatera sidan
TYP-TVÅ-TUSEN-JOBBIGA-JÄVLA-GÅNGER...allt för att besöksantalet skall återgå till vad det en gång var...
AAhh jag har som sagt att göra, får se om jag orkar me nåt mer bloggande på ett tag =(

Lina

Handleder svarta som natten....

Volleyboll är precis livsfarligt!!!!!!!

Jag är inte helt bomb-säker men något säger mig att jag använder fel teknik när jag spelar volleyboll.... Eller ska det va såhär??????
    +     =     

Borde jag satsa på en annan sport eller är det dags att erkänna att jag egentligen är en klen jävel?

Lina

Hej hej

Jag sitter på jobbet.... har haft lunch.... men nu så ska jag ut å jobba igen!!!  
Ville bara säga hej! =) xoxo Nettan

Carolina jag gillar din BAJ!!!

hahahahaha  nu sjöng dom fel!
 
xoxo Nettan

Kom igen nu!!!!


Så här kul har man i Sälen (FILMEN)


Volleyboll vilken dag som helst nu...

....JAG HÖÖÖÖR DIG!!!!

Carolina du har en bilring lika kraftig som en ölkorv... det vill säga att du har en riktigt jävla tanig bilring!!!!Men sen kan man ju välja att ändå "träna" och spela beachvolley-boll i andra syften....öhh, för att det e´ så himla sköj alltså!!! Men om jag flyttar till Göteborg vilken dag som helst nu så kan vi ju dra igång med volleyn på allvar vilken dag som helst nu... Jag tog mig tiden att leta upp de rätta attiraljerna som behövs:
  
   
I denna outfit kan INGET gå fel... Vi kommer ju faktiskt kunna lura folk att vi faktiskt kan spela volleyboll på riktigt!!!
Vad ska vi ha för lag-namn? Bomba mig me ideér nu så trycker jag upp det på rövarna (så får dom fylla en funktion också)

Lina

Ligga kankse?

Ja nu blev ni allt tokigt nyfikna va..nej ligga e det ända ja behöver just nu och då menar ja ligga raklång i soffan den sista natten hemma hos mamsen och papsen.
Sen bär de av till Jakobsdal och Carolinas nya lägga! Känns så nytt och spännande:) vilken dag som helst nu ska ja väl börja inreda...

Annars har helgen vart mer en händelserik..ja har jobbat ,jobbat ,flyttat burit, kört ,flyttat burit och lyckats reta upp mina nya grannar lite genom att parkera underbara Thor -kenneth mitt framför deras gargage port..de kan dom ha gott av!

Ikväll har ja vart ute och myst lite i stooora staden men den som lever får se!!!!!!!!!!!
ja har saknat min Nettan så sjukt mycke och vi har ändå bara vart ifrån varann i 3 dar...

Ja tror allt vi har legat av oss lite på träningsfronten nu oxo så de e dax nu tjejer! ta tag i denna beachvollybollen...Nu Nu Nu !!!!
Allt har kommit av sig lite denna veckan och de känns som vårat "leka  tre" förhållande håller på att rinna ur sanden. de e nånting som ej tolereras från min sida och då pratar ja för Thor -kenneth oxo! så hej och hå..upp och stå..för nu ska vi slå Johan och hans "elitidrotts" talang i vollyboll! ja räknar me er tjejer!

hoppas alla underbara männsikor som läser denna blogg frenetiskt haft en bra veckan och ta hand om varann..de vinner man på i längden.. ha ha ha! en extra puss till mamma och pappa som städade min lägenhet utan att ja ens behövt fråga...de e kärlek det! // carolina

Hela långa veckan....

Nu har jag haft semster från bloggen lite FÖR LÄNGE!!! Så länge att jag nu kommer kväva den med tidernas längsta inlägg... Jag ska dra hela veckans äventyr på en å samma gång.

Tisdag:

  Efter att ha slappat bort hela måndagen så ville jag ta igen och va lite redig.
  Jag jobbade på oleary´s ett par timmar och efter det tog jag vägen förbi
  Shell för att tvätta bilen, va lite rädd att framstå som retard när man efter
  midnatt får för sig att utföra denna syssla och det visa sig att man visst va lite udda,
  så udda att Shell satt halva priset på biltvättar efter 11 för att fler ska välja denna
  tid framför mitt på dagen som ALLA andra.Onsdag:
  
Då var det sags för skola...men vi blev inte särkilt framgångsrika denna dag. Otur för skolarbetet  men lyckligt vis för oss så dök årets första vår-dag upp bara sådär. 
Det va helt ömöjligt att sitta kvar inne framför datorn så jag och Alexander   tog bilen i
jakt  på första bästa ute-servering. Så jävla nöjda blev vi när vi upptäckte att vårat 
favvo-lunch-ställe redan hade hunnit fälla upp ett par bord och stolar på framsidan =) 
Jag & Alexander är helt enkelt 2 cool 4 school och sallad & latté på årets första
uteservering e nu avklarad!!!! 
Efter lunchen hade jag en klipptid hos Nettan på salong Aqua i Stenungsund. Jag hade bestämt mig för att färga håret också... Å allt höll på att gå åt pipan. När jag kliver in på salongen hör jag Nettans kund säga: "ååhh vilken fin färg den tjejen hade på håret" Nettan säger: "ah fast hon ska färga håret idag, hon ska bli mörkare" Varpå kunden säger: " Nääähe Å hon kommer ångra sig!!!" Eftersom jag är en jävligt feg människa som helst låter bli att prova nya saker så var det väldigt nära att denna allt för ärliga människa fick mig att hoppa över färgningen... Men tacka fan för Nettans övertalningsförmåga!!!!
                                                                                          
Torsdag: 
Jag jobbade i Torsdags...men hann med en hel dags shopping i Göteborg under dan. Slutsatsen jag kan dra efter denna dagen är att jag SUGER, jag är totalt jävla urkass på att shoppa!!! Jag lyckades köpa på mig två linnen, dock inte för att jag tyckte särkilt mycke om dom utan för att jag helt enkelt inte kunde tillåta mig själv att komma hem tom-hänt!!!
Under dagen hann jag med tre olika uteserveringar och liter-vis med cafe latté, förövrigt gick jag mest runt och mös i min nya hårfärg, jag fullkomligt ÄLSKAR min nya hårfärg...Nettan: jag e skyldig dig en, du får hångla me mig vilken dag som helst nu!!!  Fredag:
Fredag kväll var det dags för student-fylla, Ahh det va planen i alla fall men det blir ju sällan som man trott. Vi va 5 tjejer från klassen som träffades på Vasastan för å prata dynga och dricka cider. Jag var som alltid en halvtimme sen till träffen och låg redan två cider efter... men trots att jag på bara ett par minuter lyckades komma ikapp så blev ja inte ens lite full.Antingen beror detta på att jag äntligen har börjat tåla alkohol eller så har jag blivit för gammal för att vilja skämma ut mig på på offentliga platser.

Lördag:
Tack vare den ute-blivna fyllan på fredakvällen så slapp jag ju bakfyllan på lördag morgon och kunde i stället äta en sjukt mysig frukost på Linné. På väg hem från Göteborg hamnar jag bakom denna mc-knutte, aahh inte vilken mc-knutte som helst utan en äkta "Hells-angels-knutte". Jag kan vara den enda flickan i hela världen som har en pappa som hade blivit nöjd om han fick en medlem från Hells angels i vardagsrummet på jul-afton, och detta har inget att göra med imponerande brotts-register eller skräckinjagande yttre....näh det handlar enbart om det gemensamma intresset för just Harley Davidson. Jag måste nog tyvärr göra dig besviken här pappa, för även om jag skulle anstränga mig så skulle jag inte lyckas omvända mig och helt plötsligt bli attraherad av groteskt stora och skäggiga män i skinn-kläder.Hemma från Göteborg hann jag med en snabb dusch och sen var det dags att hoppa in i bilen igen, för det vankades STORT kalas i Örebro. Moster Linda fyllde 30 och en sån grej får man ju bara inte missa. Jag lyckades köra dit på under två timmar... skall vara en rätt bra bedrift har jag hört, vad tycker du Carolina, hade du & Thor-kenneth klarat den resan??? Bilder från moster Lindas kalajs kommer vilken dag som helst nu.......

Söndag:                                
  Lyckades undvika baksmälla även denna dag så jag kunde hyfsat  tidigt sätta mig i bilen 
  och köra hem.... Och sen va det inte så mycke mer med det, en söndag e alltid en 
  söndag och då MÅSTE man titta  på film. "Maria Larssons eviga ögonblick" både såg och lät
  fruktansvärt tråkig ut... men på baksidan stod det: Baserad på en verklig händelse och då  
  finns det inte längre något att fundera över...om en händelse som utspelats någon gång i
  historien varit tillräckligt stor eller oförglömlig för att få filmatiseras så borde den ju faktiskt vara
  i alla fall lite intressant.

Nu är veckan helt slut och det är även min energi....så nu tänker jag hoppa i jamasen så hörs vi en annan dag!!
Lina
                                                                                                                                                                                                                                                            

Soliga hälsningar ifrån Sälen!

AAAA nu har vi precis käkat! vädret har vart toppen bra å vi har suttit i solen å druckit öl! Det blev inte så mycket åkning idag men det som blev var bra! Backarna e så himlans korta bara, man e ju nere på 3 sekunder å sen tar liften upp en timme!  hummm jaja!
 
Nu ska vi snart köra igång med å bli snygga!  Ni ska veta att jag filar på en jävligt bra film å  materialet so jag har hittils e FAAAN så bra! så håll i er!  Det är lite protester om att det ska hamna på bloggen men det är inte förhandlingsbart har jag sagt! Å jag känner på mig att idag kommer det hända grejer! xoxo Nettan


nuuuuu....

Nu sitter jag i storbilen ihop med mina "tanter" (Citat Lollan) på väg till det årliga vistelsen i Sälen! Torsdag till Söndag blir det nu fest å tjöt å kanske lite nedförsåkning! Solen lyser å vädret e ju heeeelt fantastiskt! Men nog om det! Jag tänkte att jag skulle ta igen lite! Tyvärr har jag städat bort min kamera laddare eller inte städat bort kanske men packat bort så den kan verkligen vara var som helst i min nya lägenhet nu. MEN  förtrösta inte för jag har fått låna lollans kamera över helgen å jag fick henne även att leta upp rätt sladd så jag kan föra över dom under helgens gång så VAR BEREDDA! kanke hinner bli nån liten film med om jag har 10 minuter över nån kväll.. kan ej lova!!! Men nån bild ska det bli iaf. det lovar jag! 

NU.... jag har alltså flyttat..... det är helt över fullt i den nya lägenheten!.... men att det ser förjävligt ut gör inget nu FÖR JAG BOR SJÄLV Å JAG ÄLSKAR DET!!!!!!! Gött! Jag å min skit alldeles ensamma!!! det känns rätt för tillfället!!! Iaf i lördags blev det fest på kvällen för Marie var ju uppe å hjälpte mig med flytten å då behövde vi passa på å se stan lite. Vi var på förfest å jag var jätte duktig å tog med mig massa värmeljus till Johan eftersom att det var earth hour dax....... men tror du det blev släckt eller?????? 
Näääää så jävla slappt av oss... jag gick runt å släckte allt jag kunde å fick iaf.. alla tyckte jag var jätte jobbig men det struntar jag i! Känner mig ändå lite dålig eftersom det bara blev så där halvdant. ILLA!!! jaja   vi hade iaf en kul utekväll på Nivå å fick dansat en hel del. 
På söndagen blev det inte många knop gjorda innan det var dax att flytta alla möbler. Vi slet som bara den å jag vill sända Ett stort tack till Mamma&Bengt som älskar mig fortfarande fastän jag flyttar runt som en tok, Till Marie (som var grymt bakis å spyde mer än nått annat på söndagen) men som var en klippa dagarna innan =), till Riddarlo som e en rejäl flytt-karl som löste många problem och till Morbror Mikael å Helene som fixa å dona på gamla hemmaplan i Edet!!! 

Sen jobba jag som attans måndag,tisdag å onsdag på salongen! Vi har massor å göra å jag älskar mitt jobb å min salong å våra underbara kunder!!!!  Men nu ska vi ha lite mini semester å hoppas att allt står kvar när vi kommer hem. ;)  Carolina håller ställningarna, Å bara så alla vet så är Carolina SINGEL igen å vi har slagit vad å jag vill vinna!!
SÅ ALLA SEXIGA HETA SINGEL KILLAR GO FOR IT!!! (jag har hennes nummer)

xoxo/ Nettan

RSS 2.0