Suck me sideways!!!!

Dra på trissor.... Som genom ett mirakel har min Dator börjat fungera igen, bara sådär!! Den har stått avstängd i tre veckor och jag har varit så arg på den att jag inte ens velat komma i dess närhet. Men precis när jag skulle plocka fram den, lägga den på gatan ock köra över den med bilen (lille bra försäkring täcker det mesta) så fick jag en konstig känsla i magen som sa mig att jag ändå borde ge den en sista chans....Å tacka fan för det, för här sitter jag nu och bloggar igen!!

Under mina veckor utan dator har jag hunnit bli  mordhotat ett flertal gånger... Jag sitter nämligen och trycker på en riktig skatt!!

Som ni kanske minns så fyllde Carolina 25 för ett tag sen och ställde då till med ett riktigt brak-kalas. Festen i sig var ju en himla ball tillställning MEN... jag säger bara Oj Oj Oj... Det hände grejer framåt natten vill jag lova!!
Med sin nya kamera i handen lyckas man alltid hamna mitt i händelsernas centrum och folk på fyllan verkar vara kapabla till det mesta för att få finnas med på kvällens ballaste bild. Denna kvällen blev temat : "RumpTävling"
Kort och simpelt: Vem har det snyggaste arslet???
Så nu äntligen alla ni glada nudister och småpilska rumpälskare får ni banne me hålla i er för här kommer alla bidrag, numrerade, Det är bara till att börja rösta!!!!

1

2
 
3

4   

5   

6

7   

8   

 9 


Vem ASSena tillhör?? Jag det skulle ni allt bra gärna vilja veta....Hehehehe

Lina A.k.a Bingo Remér

Viktor ska gifta sig!

Hahahahahaha   kul.............. och hockeyfrillan kan jag stolt säga är mitt arbete!!!
xoxo  nettan

Nu e det bara 3 dagar kvar

Sen e det semester! Ska åka till Gotland nu äntligen   det var några år sen sist nu! Jonathon från australien kommer nästa vecka. men en nära vän till honom där borta har gått bort och begravningen ska vara samma dag som han ska resa vi får se hur det blir.. kanske kommer han senare!   

Nu ska jag iaf plocka fram LEDIGA NETTAN å ska bara njuta av att vara ledig....vi får se hur det går!
Hoppas er sommar blir kanon
kram Nettan


PS........................

Vattnet i Trollhättan  smakar SKIT!!!
(Va gärna fyndig nu å fråga hur jag vet hur skit smakar)
OCH Fallens Dagar Börjar på Torsdag!!!
C U THERE

Fyyyyyyyyyyy va vi e dåliga!!!!

Jag vet..... vi e så kassa...... hur kunde det gå så snett???? Jooooooooo jag ska berätta.........
LIGGA LIGGA LIGGA!!!!!!!!
Nä men jag kan ju bara prata för mig själv å jag ska skylla på min underbara Fina att jag inte bloggar så ofta mera.
Men lika glad e jag för det!!! 
xoxo Nettan


vad har man för liv när man lägger

0-5b57257318774cdb382ceb8d0a058db1.png

vad har man för liv när man lägger sig för att sova på gatan i hunnebostrand efter en kväll på krogen. Helt ärligt nu... Så jävla ball e det inte att det e värt att snosa på asfalt!! Har grabbarna inte råd med ett tält eller va handlar det om? Jaja fyllan värmer ju bäst! Tack världens bästa bartender för alla gratis drinkar... Jag kommer sova som en kung! Lina


RSS 2.0