Pissa på Barca Olé Olé Olé...

mmm....det var ju tydligen champions League-final idag, och det var tydligen Barcelona som tog hem hele skiten!
Som alltid vid sånna här lite större sport-händelser tvingas jag jobba... och jag tvingas jobba rätt hårt me!
Det hade kunnat vara helt okej att springa skinkorna av sig om man kände någon som helst glädje eller engagemang, men det är inte så lätt att hålla min när äckliga "Barca" pissar på stackars Manchester!
Nu när jag e såhär bitter kan man ju tro att jag e nåt typ av fan av Man U, men se DET är jag inte!!
Det är bara det att jag idag hade spelat en massa pengar på att Man U åtminstone skulle orka spela lika....OCH så verkar Barca-fan över lag ha jävligt svårt att bete sig, inte vet jag vad det är för fel på dom men man skulle kunna tro att Barcelonas fanclub har en officiell slogan som lyder ungefär såhär:

Är du retard och saknar social kompetens, är du missanpassad i samhället och måste skrika högst av alla för att hävda dig? Ja då e du välkommen att joina oss, för i Barcelonas fanclub kan även samhällets outsiders finna vänner för livet!!!!Pissa på Barca olé olé olé, pissa på Braca olé olé olé.....

So long suckers!!

Lina

Fylla kräver ingen ansträngning

Åkte till Göteborg förut och åt middag med Staffan & Fredrik.... Jag va helt nöjd med min cola medans killarna kämpade med stora öl-glas som till deras lycka rymde hela 0.75 liter. Vid 9 hade jag fått nog och åkte hem och trots att killarna bara var inne på sin andra öl för kvällen anade jag oråd. Dom skulle visst bara "sitta kvar och tjöta en stund" mmmm FÖRMODLIGEN!!
Det sista jag sa när jag gick därifrån:
"Slår vad om att jag kommer få fylle-sms från någon av er i natt"

OOooohh ja, jag har aldrig fel!!!
Kvart i 2 kommer det två sms inom loppet av tre sekunder, ett från Fredrik och ett från Staffan...

" (Fylle sms) "

Hahah det kallar jag simpelt...så simpelt men ändå så genomtänkt! Grattis grabbar... Ni lyckades få mig att skratta trots att ni väckte mig!!

Nu somnar jag om....

Lina


Va svårt de blev nu!

Nu har ja fått lite valmöjligeheter från att inte haft några alls och kan inte tänka riktigt klart längre:( Guuuud va svårt!

 Va de tvunget att komma nu, fast samtidigt väldigt roligt! Ja ska fundera lite till men ja har svårt att släppa tanken att faktiskt bo kungligt!!! Ja vill men behöver lite hjälp på vägen för att få ihop allt ekonomiskt...inte för att ja INTE E TÄT..för de vet väl alla att ja e:)) Så om nån (Brad pitt) vill bo  me mej på helgerna och e någorlunda snygg,rik och ren så hör av er! Love!// Carolina


Jag älskar människor som tar intiativ

Fan va jag gillar när människor tar tag i saker och styr upp skiten!

Sms från Fredrik:
Tjo! Jag har reserverat bord för oss (steffe e på) på ett ställe strax efter kl. 17, och då käkar vi även lite där, jag bjuder.
Så käka inte för mycke innan, om du inte har en mycket god aptit! Btw Heden är väl bästa stället att parkera på för dig, samt att du hittar dit, vilket är ett plus!! Runt 17 lär du då vara på Heden och Steffe i Brunnsparken, och jag mittemellan, så du får ringa när du parkerat, alternativt kört vilse. Ha de King!!

Inte bara det att grabben faktiskt planerat allt åt mig så att jag slipper tänka själv... Han känner mig dessutom tillräckligt bra för att veta att man alltid behöver ha en backup-plan när det kommer till mig. Han verkar ju vara fullt medveten om att jag garanterat kommer bli sen, Och han är inte ens lite sur för det!!

Lina

Pösjkans... Fjöl av JanE!!!!!!!!

Sveriges hetaste trissa är tillbaka!!!Premiär   av    Pistvakt

Fredagarna e räddade... Ses i Svartlien vettja

Lina


ica kvantum i kungälv

0-21c8afcf9bdebab0571c63e953c2c52a.png

ica kvantum i kungälv, man kan ju undra varför min storhandling precis ägt rum i kungälv klockan halv tio på måndag kväll... Och jag har egentligen inget bra svar, bara att livet ibland bjuder på små överraskningar! Ödet förde mig till kungälv och nu har även denna lilla stad en plats i mitt hjärta. Lina


Nominerade till veckans bloggR ö s t a   p å   o s s   h ä r

Visst kan man segla förutan vind och ro utan åror?

Igår va INGEN bra dag för mej alls....ja måste forsätta på linas tema och säga att den va riktigt pissig!
Ja hann me en hel del visserligen men med ganska mycke otur på vägen......

Ja hade planen att vara ledig...istället fick ja jobba för att ja skulle vara lite  "extra kaxig" helgen innan och springa sånna där konstiga lopp.

Sen skulle ja i godan ro åka ner till gbg efter jobbet och gå på Vincents 1års kalas...så ja hade packat bilen full av presenter och tyckte livet lekte...Men Nej...då åker världens kankse sämsta bilförare in i min bil och krockar me mej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Varför detta undar ni säkert..ja frågan ställde ja mej oxo när ja lyckats stapla mej ur min bil som inte såg allt för helt sköjjig ut. Då ser ja hur illa min kära Thorkenneth mår och att skitmänniskan har missat vägmärket VÄJNINGSPLIKT!!!

Men de kankse inte finns några sånna märken i det landet? Då va de ja som va Oförsiktig och körde lite gött i 80km. men ja hade ändå företräde och en mindre bil dessutom...ja ja nog me det...ja kommer inte att få spendera min närmsta tid i bil. Men min nybräda cd me O holy night på funkar fortfarande..Tur :=)


Sen blev dagen bättre då ja fick gå på kalas och träffa massa roliga och galda människor som tyckte något synd om mej..men ja behövde det! ja fick även tårta och kaffe i massor!

Lite vin på stan hanns de me oxo och lyckan va gjord igen...vaknade upp brevid nån gammal sleten pastarätt från seven eleven...ibland behöver man de oxo! nu har ja fyllt på me energi igen efter en go dag på freeport och sen frisbee golf i skatås me gänget:) Har tillomed stooorhandlat massor av gott..så nu ska de frossas. tänkte kanske duscha oxo.....vilken dag som helst!  pussssssssssssssssssssss

Vilken pissig jävla förmiddag!!

Gick upp vid tio... kasta på mig mjukisarna och en t-shirt  hoppade både kaffet och frukosten för "jag skulle ju ändå inte vara borta så länge", Körde till Vargön/Vänersborg till en kille som ska serva min bil och rätta till en del skavanker på den. Han skulle bara ha tittat över bilen, konstaterat vad som behövde göras för att sen kunna införskaffa delar och bös till det....Men, nä nä tro fan att han ville ha bilen redan nu: "jag har fått en lucka i schemat så jag vill ta den med en gång så är den klar i morgon"
AAaaaaaaaaah men sure bacon-inga problem jag behöver ju ändå inte bilen, nä den e helt jävla onödig...jag har den BARA för skojs skull!!!
Fick snällt lämna bilen där och traska därifrån
"Nej jag tar bussen, inga problem alls... Det går ju bussar hela tiden"
Men det gick inga bussar, inte en endaste buss!!!! Så där satt jag fast i Vargön, mitt i ingen stans bland raggare och inavlade varelser, naturligtvis började det regna också!!!... och tack vare den icke-existerande jackan kan jag nu för första gången i mitt liv  säga att jag deltagit i en wet t-shirt contest, så kallt att jag kan behöva amputera bröstvårtorna efter detta. Hade inte tagit med mig plånboken så Taxi var inget alternativ... Mamma fick komma till undsättning, men hon e tyvärr inte lika snabb som stålmannen så på något sätt var jag tvungen att fördriva en hel timme. Fick gå in på Vargöns möbelaffär och tvingades där att lura sönder dom stackars tanterna i butiken. Jag kunde ju inte visa att jag inte hade någon som helst tanke på att handla.... Var helt enkelt tvungen att låtsas. Så allihopa....om nån från Vargöns Möbler frågar efter/om mig så
* Är jag på jakt efter en stor soffa, gärna hörnmodell.
* Har jag precis köpt en lägenhet på 3 rum och kök i Trollhättan
* Behöver inte hjälp med hemtransport utan ordnar själv med hemleverans av soffan
* Kommer tillbaka i morgon med min sambo för att även han ska få säga sitt innan vi slår tillså

Hehehehe.....

Lina 


Vad hände där egentligen?

"Once upon the time".... När jag gick på gymnasiet så hade jag en mycke präktig lärarinna. Jag nämner inga namn men Oj vad hon va redig, så redig att Drottning Silvia inte ens orkat hänga med i hennes tempo!!
Hon var "lyckligt gift" och "världens bästa mamma" till en relativt ny-kläckt liten kille. Hon var en renlevnadsmänniska utan dess like, tyckte att alkohol var för tattare och gnagde dagligen i sig alla mineraler och vitaminer som gick att få tag på, tvingade även sin son att dricka flytande silver till frukost för att det tydligen skulle vara himla nyttigt. Hon nöjde sig inte med att vara vegetarian, nä nä vegan skulle det va... och något köttliknande föremål fick inte komma i hennes eller familjens närhet, hennes son skulle minsann aldrig få uppleva tjusningen med falukorv eller hamburgare!! Dom bodde på landet långt bort från allt för att skydda sin lungor från avgaser och sonen kunde hon inte ta till stan av rädsla för att utsätta honom för alldeles för stora mängder baciller.

Jag träffade min lärare ett par år senare... Nu hade hon skiljt sig från sin man, blivit ihop med en 11 år yngre gogo-dansare och flyttat till en lägenhet på sylte. Jag tyckte lite synd om henne efter att ha ställt frågor som ofrivilligt lett henne till att ge mig dessa pinsamma svar och för att ge henne en chans till att rädda upp situationen och skryta lite så frågade jag vad hon jobbade med nu... Svaret var inte det jag hade räknat med, men sjukt kul ändå: "Jag jobbar på ett gatukök"
Hahah hur går man från gymnasielärare till korvgrillare på ett gatukök, är det ens möjligt?!?!?!

Kunde inte sova.... fördrev tio minuter med att kolla igenom vimmel-bilderna från kvällens bravader på Lipz, ÅÅh vem hittar jag där? JOOO precis, just henne....Min gamla gymnasielärare!!!! 

 
Hon är säkert en jättefin människa innerst inne, fast just nu är jag mest tacksam över att jag inte lyssnade ett skit på vad hon hade att säga under min skol-tid... Shit maj-britt va jag inte vill bli som hon!!

Lina

Hey Steve...Can´t get enough of you´r Sneaky!!!!Äntligen fick jag tag på dom, sommarens Sneaky Steve... i rätt storlek dessutom!!

Lina

Kan ej STÅ, GÅ EL Li......ga

De e helt kört...ja e stel som en pinne...Va hände..? Trodde min kropp va kapabel till mer men ack va fel ja hade..den klarar inte mer än 2.1 mil...jaha och sen då?

Jag tog mej igenom gårdagen genom att inte göra ett enda skit och låta min underbaraste underbaraste nettan komma hem och ge mej mat..nu förstår ja hur det e att vara BERONDE av nån annan..de fick en helt ny innebörd:)

Men som den lysande stjärna hon e så kom hon hit me ett leeende och langade upp värsta pastasalladen...LOVE!
Hon va oxo den första ja såg vid målgången och hon hjälpte tillomed att strejta...de e kärlek det! Fast ja just då bara hade ögon för min kexchoklad och banan! aldrig nånsin har ja längtat så mycket efter mat!

Senare va ja tvungen att visa mej ännu starkare..som om ja inte bevisat noog......Men inte sviker man en hemma fest me bubbel och drinkar..nej nej skulle aldrig komma på fråga! De va en sjukt trevlig kväll.....morgon ...dag..ja de va allefall ljust när ja kom hem!

Tack alla söta för att ni "trodde" på mej och inte hade gjort upp massa "VAD" innan ja ens kom i mål:)
Men men...nu tar vi nya tag och imon kanske ja tillomed kan köra bil och ställa mej upp någorlunda rakt....E ensam på salongen månd, tisd så koooom och hälsa på mej för de blir så trist att försöka knyta skorna själv...och så jobbigt!!!               //
Carolina


bästa helgen

Hej hej!  Ni undrar säkert alla om Carolina dog under sista milen när hon sprang  MEN nää ser ni det gjorde hon inte... hon var hur bra som helst å tog sig runt på flitiga 2.14. 
Ni får hålla er till tåls så kommer det naturligtvis komma uppdatering  ifrån Carolina själv men än så länge så håller hon på å rehabiliterar sig själv så hon kan fungera normalt igen. =)    Hon var för övrigt med ute å festa hela natten... vi dansar som tokar.. det finns naturligtvis bild bevis på det med! Men det har jag inte tid med nu för jag ska äta frukost å fixa till mig för idag ska jag på Business school å lära mig massa med bra saker så vi kan utveckla vårt företag åt rätt håll =) bra va?!   
Ha en underbar dag!  Xoxo  / nettan  

KÄMPAAAAA!!!!

Nuu har Carolina kommit till hälften på sin göteborgsfärd... hon e grym.... hon springer stadigt och beräknas komma i mål vid 17.16. så alla bege er till slottskogen för att ta emot henne.. det ska jag göra nu iaf  det kan nog ta den tiden att ta sig dit.. gött med folk i stan!!!    Heja heja  duktiga carolina!!!!!!!!!

en mil på 59:33.. det är fan braaaaaaaaaaaaaaa    
xoxo Nettan

AAAA stolt!!!!

Nuuuuu nu sitter jag på bussen påväg till jobbet! Jag ska hoppa in å jobba istället för Carolina då hon e så tapper å tänker kasta sig iväg bland flera tusen svettiga människor nere i gbg. Jag har precis fixat sms tjänsten så jag kan se hur det går för vår vackra löperska, kommer få mellantider vid 5km 10km 15km å VID MÅLGÅNGEN KOMMER JAG Å STÅ!!!! Du e så duktig flicka lilla jag e så nervös så det pirrar i hela magen..... det kommer vara hårt å det kommer vara stunder då du kommer tänka att du hellre ville stå på jobbet å ta det lugnt å tjöta lite!!!! 
MEN GE INTE UPP!!!! VI HEJAR PÅ DIG!!!! HELA VÄGEN TILL SLUTET!!! Det här fixar du.... 
du är ju vår bästa CAROLINA!!!
HEJA HEJA HEJA HEJA


Carolina har långa ben!

Men för f*****************an Carolina?!?!

Du skulle utmana Nettan på ett kilometer-lopp INTE springa två mil runt Göteborg?!?!
Åhh inte nog med det NÄHh du väljer att berätta det kvällen innan Göteborgsvarvet går av stapeln.... Jag har ju ingen som helst möjlighet att komma ner och titta på dig ju =(
Vem ska nu kasta bananer på dig när du blir hungrig? vem ska räcka dig toa-pappret när du tvingar stanna för att skita? vem ska spruta skumpa på dig när du går i mål? Usch jag har verkligen ont i magen nu, shit vad jag inte vill missa dethär egentligen... Det här blir ditt livs största dag Carolina. Studenten, giftemål och barnafödande kan ju slänga sig i väggen, för Göteborgsvarvet is da shit och du e bara timmar från succe!!
Men du finns i mina tankar hela dagen hjärtat, och det kan hända att jag kommer fälla en & annan tår...för så stolt kommer jag att vara över dig!!

Ps. Jag har hört att alla som anmäler sig till Göteborgsvarvet kan välja att betala 20 kr extra utöver anmälningsavgiften för att få medalj, stämmer detta? I sånna fall hoppas jag att du inte var för snål för att punga ut med den 20:an... för det kan en medalj gött va värd tycker jag!! D.s

JAG GÖR DET!!!!

FY fan..vad e i hela .......har ja gett mej in på! Nått som va så roligt från början har nu gått och blivit tok allvarligt! Jag har bestämt mej för springa GÖTEBORGSVARVET!!!!!!!!!!

Hur i helsike tänkte ja där?????...Snälla ni som läser detta...ja kommer kankse inte finnas kvar tills imon kväll....men om ni håller alla tummar ni har så ska de nog finnas en liten chans! Jag ANTAR mina utmaningar..och en så länge har de funkat! Jag ville bara säga att ja älskar er väldigt mycke om ja nu på kuppen skulle stryka me! / Carolina

Söd Min Mustasch!

Så vitt jag vet så har jag ingen prostata att få cancer i, men jag känner plenty med människor som har!!
Tänkte att jag skulle ta en för laget och
 skänka lite stålar till cancer-fondens mustaschkampanj

Man blir ju lite avundsjuk på alla manliga män som nu syns överallt med sin präktiga mustacher, fick helt enkelt fixa mig en egen!! Till min förvåning upptäckte jag samtidigt att jag faktiskt redan har en hyfsat bra egen mustach, ÖöHh jag har nu två val: Köra kärring-vax i ansiktet för att bli av med den eller färga min fjuniga moppemusch så att den blir lite mer "på riktigt"... För det är väl så man säger:
 "ska det göras så ska det fan göras ordentligt"

        Lina

time to get busy!!

Lina......Sluta tramsa!!!!Off to work 4 f**k sake!!!!AJ aj SIR!!!

Grillkväll i Slottsskogen

Onsdagen var den dagen då några av oss i klassen inte pallade tänka på tentor och redovisningar något mera så vi tog svängen förbi systemet, tömde grill-disken på hemköp och tog vagnen till Slottsskogen Göteborg....


Slottsskogen är så himla stor att man tvingas gå en bit, tro det eller ej!

 
 
Staffan och jag har likadana byxor, hmm säljare på Carlings...ja ja jag tar det väl som ett gott tecken då!

          
Alexander Staffan Bella       Lill-tösen Emelie Fredrik   Lina Sköj

   
Staffan ska bli modell när han blir stor!!

      
Senaste medlemmarna i klubben TOP NOTCH!!
           Staffan                                  Sofia

   
Ja du staffan, vem är egentligen vigast? öh jag vill inte skryta men jag e lille bäst på dethär!!

  
Grym kombination av "bys" och "mys"

  
Sofa har inte fattat grejen med att grilla...kör stenhårt på kanelbullar!!

    

     
Alexander och Staffan är inte ihop, dom är bara vänner...

     
                                                                                                 Bella 

 
                                                            Nina

Sommaren e på väg... och det må ha varit första gången jag hände i slottsskogen...men det är definitivt inte den sista!!!

Nu måste jag tvätta mina kläder, för jag luktar körv....nästa gång grillar jag naken!!
Lina

Spotify

Nu har jag sprungit runt göörlänge och var sur för att jag inte fått nån satans inbjudan till Spotify....
Men vänat är över och nu sitter även jag på denna guldklimp!!Visade sig att man inte alls behövde sitta och tråna efter en inbjudan för jag har hittat Killen med K. Han beskriver så simpelt det bara kan bli hur man gör för att skaffa sitt egna spotify-konto

Så nu är jag LILLE upptagen med att samla ihop oändligt mycke musik som vi kan dra med på husvagnssemestern i sommar!!

Lina

A just d!

Jag glömde visst att jag hade bytt blogg........ aj aj aj....  men nu e det så att jag har vart ute å gått i 2.5 timmar så nu e jag så smal så jag platsar här bland spetorna igen.  Man får verkligen hålla sig på sin kant här annars blir man utefryst.  hahaha  Jag råka visst gå på cykelbanan på linnégatan på vägen hem för en kärring gapa högt som fan när hon cykla förbi -DU GÅR PÅ CYKELBANAN. Må tro jag blev förvånad för jag lyssnade mest på Timbuk i hörlurarna så jag kontra lite snyggt med frågan om hennes cykel sakna styre???  Undra om hon hörde mig?  Hela linné hörde henne iaf!  
Å nu ska jag skriva i min matdagbok att jag har ätit en kaka å en glass idag.. aj aj aj.. men det var det värt!  

NETTAN IS BACK IN THE GAME!

Snopp Carolina

Jaha där ser man!!!  Jag fick oxå en inbjudan.. det var en stor snopp på kuvertet i riktig Carolina anda! Samma snopp som var målad på HELA matbordet i personalrummet för en tid sen!!!   Å det tackar vi för!!! Det kommer som sagt bli en tok bra fest å det ska vi se till... Å lina du kan redan nu glömma allt vad ligg heter för du ska hjälpa mig med SANDEN å POOLEN!!! DU SKA TA LEDIGT DEN DAGEN Å HJÄLPA TILL! =) tack tack

Carolina fyller tjugofem,
så ska du verkligen va en av dem,
som missar hela skiten,
a då TILLHÖR NI VERKLIGEN INTE ELITEN
C U THERE/ N

Är Du Bjuden?!?!?!

Haha Nu jävlar är det stora grejer på gång!!
Hade fått ett fint litet brev i lådan när jag kom hem idag... En inbjudan till PARTY!!
Åh det är inte vilket party som helst...Näh det är CaroLINA´s 25-års fest!!!!
Gissa om jag ser fram emot att få fira denna puma´s födelsedag, det kommer bli precis hur bra som helst!!
Carolina är ju en tjej med fötterna på jorden som fattat hela grejen med att ha fest och uppenbarligen så är alla välkomna, här hänger man inte upp sig på tråkiga "respektive"...


Nettan´s nya blogg

Nettan har lämnat oss i stor saknad och sorg. Denna bloggen blev FÖR LITEN för henne så hon har nu gått vidare och startat en ny blogg. I sin nya blogg skriver Nettan en hel del om mode och lägger ut bilder på dagens outfits, lägg märke till den fina gula klänningen, eller den vita med döskallar.... Detta är hennes personliga favoriter!

FÖLJ NETTAN PÅ HENNES NYA BLOGG

Myser på tåget!

Tjo!
Nu sitter jag på tåget till Trollhättan! ska jobba där på svenska frisörskolan idag, ska ha kvällskurs i hår förlängning! Det blir kul!  Min vackra kusin komma att stå å vänta på mig i sin puma på stationen när vi kommer å så ska hon ta med mig till hennes jobb å kanske ska jag be henne fixa nått att äta till mig där =)   
Jag har vart å träffat min personlige tränare för första gången igår å gudars va HEMSKT!!!!! Han mätte ig å vägde mig å kolla kroppsfett mm... a men jag vill inte vara kvar så det är en jävla tur att dom på gymmet (sats) är så himla trevliga för annars hade jag aldrig gått tillbaka igen, det vi iaf kom fram till e att jag äter skit dåligt tränar för lite å har kass kondition! Hopp det var la kul..... men då kan det ju iaf bara bli bättre! Å det är ju bra.... 
Jag har lite bra saker att blogga om jag har bara inte haft tid.. jag har viktiga saker för mig nu förstår ni =)   

Tycker vi ska ta å av handla lite av följande saker den kommande tiden 
*Vår mys helg på Tjörn    -Har en del bildbevis i kameran
*Coop på avenyn    -Hur tänkte dom där???
*Mitt kärleksbrev     -Hur tänkte han där???
*Hur det egentligen går med mitt kroppsfett.    -MYCKET INTRESSAT
*Och något super hemligt som inte får nämnas innan det är dax för annars kan det förstöras   -Å det vill jag inte =)

A då har vi alla nått att se fram emot
xoxo/ Härligt Glada Nettan Snygg konsert

I kväll har Beyonce konsert på Scandinavium i Göteborg!

Ska vi dit????.........NÄÄHBeyonce är nämligen alldeles för snygg! Man ska vara försiktig med att gynna allt för snygga människor, man ska också akta sitt eget ego och försöka hålla sig borta från allt vad supersnyggingar heter.
Att gå på Beyonce´s konsert ikväll hade vart lika mycke självmord som att hyra en söndags-film med Jessica Alba, det finns ju liksom ett syfte med att ledningen på denna blogg hellre går och tittar på Thåström och Magnus Uggla.

Tummen upp för alla lite mer normalt snygga människor =)

LinaNatteN

Sååååå..... nu ligger jag på Tjörn i en säng i Carolinas sommarhus. det e lite kallt skulle jag våga påstå så alla kläderna e på tillochmed strumporna vilket jag hatar att sova i..... dom måste av snart... men inte just nu...inte än.. det är inte läge!  Jag ska upp å jobba imorgon å sen så ska vi ha en skön kväll med grillning å jag ska ha rödvin, i goda vänners lag! Men nu ska jag släcka ner här å jag hoppas ni alla sover gott!
xoxo/ N

Skickar med en liten sov bild så ni blir lite inspirerade haha


Hör å häpna!!!!

Tjingeling!
Kass väder idag men vad gör det när man har en massa trevliga kollegor! Nu i veckan så kom Linnsa tillbaka ifrån sin Get away i hemsedal så nu e det full ös här. Jag har nu tagit tag i vårt ute plats å håller på att skura den... har skaffat fram högtrycks maskiner å skurmedel för trätrall å nu börjar det arta sig där ute  =)   Jag ska nämligen bygga en stor soffa! kusin ska vara med å sy upp dynor å kuddar så det kommer bli TOK FINT!!!!! Lite palmer mm ska upp med... men det får bli i finishen ju.     
Och hör på detta.  Jag har fått ett gullit litet "kärleksbrev" till salongen idag.... jag ska utveckla lite mer sen för nu ska jag gå å jobba! =)

Sänder med denna länk å inte för den e bra utan för att Marie-Teres inte hade sett den å då kanske det finns fler som inte gjort det...... å hur det nu skulle vara en bra motivering nu det kan jag ta å fundera på ett tag...... Som sagt..... HÖR Å HÄPNA!!!!!
 

Sås ska det va!!

Idag skulle jag luncha med Pappsi...
Jag åt inget till frukost just för att jag vet att pappa fortfarande, trots att jag snart är 25 år gammal ALLTID tvingar mig att "äta upp maten" Så för att inte behöva göra honom besviken så höll jag mig därför borta från frukosten och såg till att vara riktigt riktigt hungrig. Gissa om jag blev tokig när han sa att vi skulle äta Sushi!! Sushi var det absolut sista jag var sugen på att stilla min hunger med, men min pappa är denna planetens mest envisa man så det var bara att köpa läget.

   


Jag försökte få honom att fatta att jag ALDRIG och då menar jag aldrig äter mat utan sås, att mat utan sås inte är någon mat och att sushi borde stannat kvar där det kom ifrån!! Då gjorde pappa som pappor ska... han löste problemet och såg till att jag fick sås till maten, det blev soja-sås redd med wasabi. Det blev faktiskt rätt gott tillslut, och när jag ätit färdigt blev jag tvungen att erkänna att jag kanske visst tyckte att det var lite gott och att jag visst hade blivit mätt.
Att äta sushi är inget jag kommer ägna mig åt allt för ofta... men om det är vad som krävs för att få äta en mysig lunch i lugn och ro med pappsen så kan jag tänka mig att göra det igen!

Lina

Duktig idiot!

Som jag skrev tidigare har jag köpte en ny kamera av en himla hyvens kille som heter Alexander.

Igår fick jag ju även hem laddaren till kameran och skickade då ett mejl till alexander för att tacka för en bra affär och berätta för honom att allt kommit fram och att allt nu var i sin ordning. Såhär skrev jag:
Hej Alexander!! 

Jag har redan fått laddaren, den låpg i brevlådan när jag kom hem idag =) 
Jag förstår att du väntade, ingen fara. Nu har jag fått alla saker och jag är jättenöjd! 
Tack för en bra affär Alexander!!!!
 
Vänliga hälsningar Lina

Till svar fick jag detta:

Välkommen åter!!!!!

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖöööööööööööööööhhh... men kära lilla Alexander, hur tänkte du där?
Har du tänkt kontakta mig nästa gång du känner för att kränga lite stöldgods? 
Tror du att alla som säljer något har nån typ av butiks-verksamhet och måste hälsa sina kunder välkomna åter?
Eller är det helt enkelt så att du egentligen ville säga "no problems, youre welcome"- fast inte kunde hitta dom rätta svenska orden?

Hur som helst så har jag bestämt mig för att jag tycker om alexander... han har fått mig atta skratta både en och två gånger, så nästa gång du får en olaglig leverans alexander slå mig en signal... jag har en kusin som säkert också vill ha en kamera, och jag själv kan tänka mig en ny tv!!

Lina
Kampen om min dröm har börjat!

Nu tror du säkert att min kamp handlar att förföra Nettan in i fördärvet men de e redan gjort..!

Nej, ju mer ja har gått och funderat så vet ja äntligen vad ja vill ha! Ja söker lyckan i materiella ting! Ja tror mej veta att man kan bli hur lycklig somhelst! 

Jag har inte alla förutsättningar i världen men det händer nog vilken dag som helst nu att nån kommer och ändrar dem!
Detta e det ja drömmer om varje natt......

Och de e inga dåliga drömmar vill ja säga!
Jag ska bara :

# gifta mej rikt

#byta jobb:)

#Utbilda mej i 100år till

Men de kan inte ta allt för lång tid för min glassiga tid e inne nu!  Men ja skulle aldrig byta jobb för att leva i lyx...inte nån annan dag alls! Nej för ja älskar ju mina kollegor mest och dom kommer bli så tokigt avundsjuka när ja kommer där i mitt nya vrålåk! Love Love Love / CarolinaSSssscchhhh....

Ssssch, snälla berätta inte för någon... MEN jag tror att jag köpt något olagligt. Alla ledtrådar pekar åt samma håll och man hade fått vara bra dum för att inte fatta att det är rent, äkta och 100-procentigt stöldgods jag köpt.
Det handlar om en kamera...
Min förra lilla kamera bara råkade gå sönder och jag var tvungen att ha en ny. Tyckte att det faktiskt var mycke bättre att köpa en "riktig" kamera när jag ändå var i farten så jag leta runt lite och hitta en kille som sålde en Nikon D40.
Alexander som säljaren hette påstod att kameran var "splitter ny" och "aldrig använd"
Jag var rätt så mycket skeptiskt till hela grejen redan från början och var precis på väg att avböja köpet när han ringde upp mig kl. 12 på natten för att övertyga mig om att jag "visst kunde lita på honom"
Jag var, som ni säkert förstår fortfarande inte särkild övertygad men nu började jag få dåligt samvete... Stackars gjorde ju allt han kunde för att övertala mig. Inte kunde jag dra mig undan nu, då hade ju han trott att min bristande tillit berodde på att han var väldigt NY-svensk, hade en oförstålig brytning OCH att han stammade så att det verkligen inte gick att höra ett ord av vad han sa....
Jag fick helt enkelt köpa kameran av Alexander, trots följande:

Kameran kom inte i orginalkartong och hade inga papper/manualer
Kameran hade inga tillbehör som t.ex. Laddare

Jag tyckte det va lite märkligt att laddaren till en slitter ny och oanvänd kamera på något sätt hade gått sönder och försvunnit, hur är det möjligt?!?! Och varför fanns det ingen användarhandbok med bara den anledningen att han köpt den i USA... är det så att amerikaner är så allmänbildade att dom inte behöver några manualer för att lyckas fota med en systemkamera?!?!

Jag fick i alla fall min kamera, och Alexander hade nog rätt i att den var splitter ny för jag kunde inte hitta ett enda talligt fingeravtryck på den. Idag, två veckor senare fick jag även hem en laddare på posten... det hade Alexander fixat en åt mig, himla hyvens kille den där Alexander!! Manualen gick fin-fint att ladda hem på internet så nu har jag äntligen fått mig en komplett kamera...Som jag troligtvis inte skall vifta med framför ögonen på "Farbror Polisen"


haaaaaiiiiiiaaaaaaaa

Ned slagen i soffan kan jag stolt säga att jag klara av min dags lista ganska bra.... inte fullt ut men såååå bra ändå för gjorde annat vettigt med.

*Cellprov      -Check
*Ringa försäkringsbolag å fixa å dona         -fan glömde
*Köpa algtvätt, träolja å vattenslangs munstycke      -Check
*Betala en tung faktura =(          -Check
*Åka buss till gbg ifrån lilla edet     -Snodde helenes bil
*Träna     -CHECK   fan va nöjd
*Hitta på nått dö kul, Kan bli hur bra som helst faktiskt.  -nu kommer jenny å hämtar mig å vi ska ha tjej mys med mat å tjat

cya Nettski

Mord attentat mot fot!!!

Tjingeling!
Idag var det en fin dag igen ja... härligt! Dagen börja så där med ett fint litet cell prov... huuuuu, men nu e det över å då känns det genast mycket bättre ;) 
Idag ska jag göra massa tråkiga saker men som man faktiskt måste göra

*Cellprov      -Check
*Ringa försäkringsbolag å fixa å dona
*Köpa algtvätt, träolja å vattenslangs munstycke
*Betala en tung faktura =(
*Åka buss till gbg ifrån lilla edet
*Träna
*Hitta på nått dö kul, Kan bli hur bra som helst faktiskt.

Igår var vi på Bio med jag Lina å "Gunnar" Vi kolla The uninvited!
jag säger ..njaaaaaaaa   men det kan ha berott på att vi hade en biosalong full med gorillor och skrik apor..... 
När den äntligen var slut iaf så gömde jag mig bakom dörren å när min kusin trampa ut så skrämde jag henne så hon börja lipa...   MOHAHAHAHAHAHA  MOHAHAHAHAHAAaaaa
Det var kul iaf.  sen vill jag jätte gärna att ni ska tycka lite synd om mig då någon i lördags försökte döda min fot med ett mördande hugg. Men Kitty har löst problemet och det känns mycket bättre nu.
    
ha en bra dag/ Nettan

Cloettas pr-avdelning...släng er i väggen!!

När jag va liten va jag himla uppfinningsrik!

Jag lyckades till exempel med förvandla förmultnat trä till kokt kyckling i mitt låtsas-kök i min skogs-koja... Ahh ni fattar grejen jag va lille mycke före min tid, för smart för mitt egna bästa skulle man också kunna säga.
När jag var 10 år drev min pappa en Ica-butik och gissa om det fanns mycke roligt att leka med på pappas jobb. En dag såg jag en stor skylt vid godiset: "Skriv ner din egna Cloetta-slogan och vinn fina priser"
Jag tog detta budskap som en uppmaning och tvingade min lille-bror att komponera en liten trudde-lutt tillsammans med mig. Nu är ju detta egentligen ingen roligt alls att berätta om idag...OM det inte hade varit för det att jag faktiskt FORTFARANDE har sten-koll på våran slogan vi skrev till cloetta, Den gick såhär...

"Hos cloetta finns det enda rätta...här finns kex-choklad center & plopp, och när du väljer din favorit...Då är livet allt annat än skit"

Vi vann absolut inga fina priser jag och min bror...kanske var det för att dom tyckte vår slogan va lille kass, kanske var det för att pappa tyckte att det var alldeles för pinsamt dåligt för att han skulle skicka in den?!?!?!....ingen vet idag vad som hände med vår slogan, men kexchoklad e i alla fall fortfarande jävligt gott.Lina

Det nya nu...

Nu kan vi konstatera vad som är det allra senaste!!!!!

Alla ni som fortfarande envisas med att töntigt säga typ "smile" eller Cheese" när ni blir fotade...ni e fan FETT UTE...
Nu vill ni veta hemligheten och jag tänker faktiskt avslöja den..för så jävla snäll e jag =)

Från å me nu säger vi bara   "TOP NOTCH"  
Det går inte att misslyckas med ett "top notch"-kort...ALLA, oavsett grad av fylla blir precis stekheta och du kommer aldrig mer att behöva radera en massa torra tråkiga kort från kameran!!

Så från oss alla, till er alla....en riktig TOP NOTCH!!!

  
  
  
 

Lina

Riddarn nu kommer jag!!!

Igår var det fest! Herre gud skulle man kunna säga, Jag vann vårt vad å Carolina blev uppraggad av en "tjej". hahaha 
        
 Jag mår iaf kanon bra idag å ska nu hoppa på en spårvagn som ska ta mig till majorna, där har jag en dejt med Riddarn.
Xoxo / nettan


Jag är med i spelet igen!!!

Vilken dag som helst nu trodde ni att ja aldrig mer skulle blogga men ja back in business och ni älskar mej! 
Klockan e nu 23 och ja sitter hemma hos underbara Nettan och dricker rose och blir fin fin i kalufsen och i hjärtat! 

Ja har tagit ett litet uppehåll nu ett tag för ja har inte så mycke nät där ja befinner mej:) men vilken dag som helst nu kommer johan me min nätverkskabel! Ja har knappast hållt mej nykter nu på 3 dar nu så ja har mitt på det torra!
Tack alla underbara varelser för i torsdags...va jätteroligt!  ja förstår nu hur jävla bra sommaren kommer att bli! det blir inget "ligga" på latsidan där inte!
 ja har haft en underbar dag me kankse något lite olagligt imorse...vad de va vet INGEN!!!! Okej ja berättar..ja vet ju hur galet nyfikna ni e:) ja tror ja körde lite  olagligt!!!!!!! så det väl inte  så farligt tänker ni då men ja låg kanske me några promille över medel på motorvägen imorse och tyckte självklart att 70km kunde va nice att köra i för då skulle inte någon märka nått!!
 Men alla blev bara arga! Ja kom allefall fram tillslut och hade underbara kunder som stödde mej fullt ut i min dimma! 

Sen har ju resten dagen vart ett enda stort svart hål som sa fyllas igen......<<Men värre blir de  ikväll! massa kramar till er där ute...JA GÅR PÅ DET IGEN....LOVE!!! // Carolina...imon kommer ja att få ångra det här!Sätt på denna innan ni läser, å fortsätt sen!!!


Vilket jävla väder!!!!

Underbart underbart underbart!!!!
Vad gör ni alla dessa dagar??? Jag vill veta... tell me now and tell me true!!! 
Vi festar mycket här iaf... vi sitter i parkerna runt om  i Göteborg å myser runt med härliga folk..... Lycka!!! Å så var man ledig oxå... det är nästan lite konstigt att vakna så sent så många dagar i rad!  
Min plan idag ser ut som så att jag ska till systemet å handla bubblande till Carolina, sen ska jag vänta tills hon kommer hem.... då ska jag få HÅR å sen så ska vi planera vidare om hur bra vi vill att kvällen ska bli.  Jag hoppas ni har kollat in vårt kollage av bilder här nere å förstår hur kul man kan ha om man bara vill..... hahahaha många kanske tänker.. hur tänkte dom där... å det är frågan.. hur tänkte vi där...       
Vi tänkte nog inte alls är svaret på det!!! å se så bra det ble.
nä nu ska jag handla sprit....  

Ha det bäst, ses på fest/ Nettan


Månadens hetaste fotoalbum!!!

Följ länken...ÅÅh Håll I Dig!!!!!F   o   t   o   --   A   l   b   u   m
! ! ! ! ! ! ! !

Im Back In Da Business!!!Inte en endaste liten jävel går längre säker nu... Bered er för full Blogg-Attack
Lina

RSS 2.0