LAS VEGAS BABY!!!!

Tjoooo nu e vi äntligen framme! Så denna blogg e nu återigen på spåret för nu har jag lovat vännerna hemma att jag ska blogga!
Jag kan ju börja med att jag sitter nu i vårat GRYMMA hotell rum på Hotel MGM grand... vi har världens utsikt och varsin queensize säng med helt underbara täcken å kuddar.........massor av kuddar =)
Färden hit var dock inte lika gamorös.....hårt arbete att flyga! Man måste sitta still LÄÄÄÄNGE... å maten e kass!


Vi flög först till Frankfurt ifrån Göteborg och sen vidare till Denver!.. Så långt inga problem tills Denver planet kommer in försent och vi måste plock ut våra väckor och igenom tullen och sen checka in dom igen.....igenom en säkerhtskontroll som tar hundra år... en otrevlig gubbe och tant som fucka upp många minuter i passkontrollen. SPRINGA SPRINGA SPRINGA... på ett pendeltåg till terminal 3 å väl där med 10 minuters marginal...... då har jävlarna stängt gaten!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa     skit skit skit..... Tyvärr finns inget att göra... gå till service disken å få en ny biljett..... mmmm  kuuul... köa 40 min till kommer fram å tanten där inne säger   A tyvärr finns det inga lediga biljetter på de 2 återstende plan som åker till las vegas ikväll men imorgon finns det plats iaf!!!!!!!! VA I HELVETE???????  buuuhuuuuuuu jag vill inte sitta på en röten flygplats hela natten plus att baggaget redan e i luften påväg till vegas..... ALDRIG..... a ni e standby på sista planet som går klockan 9 men annars har ni en plats imorgon ........... Jag börjar snart lipa.... hungrig å äcklig vill ta en dusch..... BAJS BAJS BAJS!!!!  

Vi tar våra standby biljeter å kollar på skärmarna vad klockan e... 2,5 timmar kvar till boarding.... DÅÅÅÅ... då ser vi att ett plan till vegas håller på å boarda precis i denna stund.... en man säger till oss att springa dit å kolla om det var nån som inte kom....  Vi har absolut inget att förlora... så vi tar en löp runda till... ( terminalerna i dever e skit stora) Vi kommer fram precis innan han ska stänga gaten å han kollar i sin data å fixar å trixar.... skriver dit 2 stols nummer på vår senare biljett å säger till oss att VI FÅR ÅKA MED NUUUUUUUU!!!!!!! Bästa gubben i världen.... I LOVE YOU sa jag till han iaf.  =)     Å vi e på planet till vegas!  iiiiiiiiiiiiiiiiiii     
Väl frammme stupa vi i sängen  beställde roomservice med grilld cheese sandwish whit fries och en cola! Underbart!

Men vid 00.00 drog värsta larmet igång i hela koridoren å i vårat rum... helt sjuk högt... dom ropa ut i högtalarna att dom höll på å undersöka problemet och efter 5 minuter så stängdes det av och dom ropa ut att det var ingen fara   haha   vi somna om gött ändå!

Så har sovit en sväng och madde sover fortfarande som en stock.... klockan är 7 nu å vid halv 6 gick jag ner till casinot.. brände lite pengar å betala för internet på rummet å här ligger jag nu igen... det kommer komma bilder snart om jag får tid.. men än har jag ingen adapter så jag kan inte ladda datorn  hehehe.....
Imoron kanske det blir LA å träffa gamla klasskompisen Tony som för tillfället turnerar runt i USA med The sounds... dom har spelning idag å det hade ju vart grymt å gå på den! Vi får se... men det betyder 5 timmar på en buss en väg... som sagt   VI FÅR SE!!!!    
Let the Luck be whit me/ xoxoxox NettanKommentarer
Postat av: Malin

Åhhh stackars er sötnötar!!!!

Men det känns ändå som att om ni har haft sån otur hittills så kanske det betyder tur sen.....?

Hoppas ni får det bäst! Tänker på er,håller tummarna och hoppas ni får det bäst på alla sätt! Massa KÄRLEK Malin Signe Mattias

2009-10-22 @ 21:26:17
URL: http://activemama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0