KÄRLEK

Ahh... så måste det sammanfattas: Känner inget annat är kärlek för mina nya pjux!!

Sägs att "pink is the color of passion".... åh vänta ni bara, när ni får se dessa goingar vandra förbi kommer ingen kunna låta bli att ropa (eller i alla fall tänka) OOOOOH LA LAA





En fråga förblir dock obesvarad: När är man för gammal för rosa, när förvandlas det där OOH LA LAA till ett BIG NO NO??
Aldrig skulle jag vilja säga... om det inte var för att min mamma e lite rädd för färger som skiljer sig från mängden så hade jag lätt köpt ett par till henne me, för hon e precis lika mycke SKÖJ som domhär skorna!!

Tack converse för skorna som gjort min dag...& tack mamma för att du gjorde mig till "sköj"

Lina



 


Där ser man

Oj oj! ett litet lördags meddelande från mig.. va tokigt,,,,,, kusin hur hamna det där då? du e inne å smusslar du!!!

Jo jag har som sagt flyttat å bor just nu i ett enda stort kaos! men jag ska blogga snart   det blir mycket på en gång då! Sorry :)   tjo Nettan


Jag är den tröttaste ni känner...

Nu mår jag riktigt riktigt RIKTIGT dåligt.....
Här sitter jag min bunker/lägenhet å gör fan inte nått!! Klockan är visst tre på natten och jag har typ inte gjort ett skit på heeeela dagen. Jag skulle vart i skolan idag... vid ett-tiden, ja nu tänker ni säkert: Men ett på dagen, det är ju inga pix. MEN säger jag då: det är faktiskt möjligt att försova sig till klockan ett... klockan två....klockan tre....och klockan fyra också för den delen!
Att arbeta på nattklubb är knappast något att rekomendera... man blir ju ungefär lika pigg som en vibrator utan batteri. Somna igår natt, eller jag menar i morse vid sju-tiden och vaknade som sagt vid halv fem och sen dess har gjort följande

*Druckit apelsinjuice
*Flyttat på bilen så sop-farbrorn kunde komma åt tunnan
*Bett om ursäkt till mina klasskompisar för att ja fet-dissa våran dejt
*Beställt linser över internet
*Funderat på att ta en dusch
*Funderat på att starta upp ett eget klädmärke för att göra kusin Nettan nöjd
*Hämtat pizza
*Ätit pizza
*Tittat på mängder gamla tv-avsnitt på kanal5 & tv3´s web-tv
*Druckit apelsinjuice
*Borstat tänderna

Mmm...det sägs visst att våra läsare vill ha fler inlägg på bloggen...tror dock tyvärr inte att det efter detta inte kommer vara mina inlägg dom längtar efter direkt.



Så nu tänkte jag fortsätta att göra absolut ingenting... såg precis att nedladdningen av filmen BOLT precis blev färdig, finns inget bättre än tecknade feelgood-movies när det är dags att hoppa i jamasen!

Tar nog och ställer klockan i morgon..... på 12 kanske =)

Natti natt Lina

Nu får de va nog!

Nu får de va nog me dåliga bloggprinsessor som tar uppehåll på tre, fyra dar och tror att allt rullar på som vanligt..nej ja har folk som klagat och de får ja ta på största allvar! Ska bli bättre på momangen!

Sen kankse ni ska ta och kommentera lite mer så våra händer slipper glöda..:))

Jag har allefall haft en händelserik helg me fylla, jobb ,fylla och kankse en del bakfylla oxo. Ja vet inte vad som hände i lördags men vi gick in i dimman och sen åt ja plötsligt en stor bratwurst på avenyn..de e gamla tider de! men oj så roligt vi hade..dansade loss och gamla gänget plus nya infann sig. Skulle verkligen ha tagit bilder men om nettan hade skärpt till sig och gjort sitt jobb så kanske ni hade fått njuta av lite party kort...istället blir de bara nakenkort! och de vill ni ju inte veta av kan ja tänka mej.....(inget illa menat lina=!!!!

Lite tankar som kommit upp under dagen

* Hur blir man bilhandlare och jobbar dom någonsin?
* Får bilhandlare nån lön för mödan dom "lägger" ner....Läs denna meningen ORDAGRANNT!
* Är min far alltid lika i farten eller slutar han nånsin prata?
* Kan man köpa sig ur sina problem...ja tydligen!
* Måste man  bli deprimerad av Melissa horns texter eller kan man växa sig ur deppet och komma ut "hur stark som helst"
* sist men inte minst...kan Carolina bli mycket snyggare nu eller vänder tiden:)

lite tankar för er att fundera på och även fast ni vet svaret på den sista!
Hej och tack för kaffet de va kul att vara här/ Timbuktu!


Flyttar!!!!

Jag säger bara herre gud vilket kaos!!!!   Nu ska jag flytta ifrån en 120m2 lägenhet till en 32m2a      Hur ska detta gå för när jag ser hur mycket skit jag har så blir jag skeptisk!!!  huuuuuu ja det är bara att forstätta! Kommer bilder på nya lgh senare!!!   xoxoxo  / Nettan i kaoset  ps. tack gode gud för Marie



Jag saknar dig Thor-kenneth

Aaaa ja fick ju tyvärr ingen inbjudan till namndags-kalaset... så  nu sitter jag här å grinar!!! Ja har fan väntat hela dagen, men fortfarande så har ingen berättat för mig vart den hemliga kalas-platsen e nånstans.

Åh förresten så funderar ja lite på vem som egentligen bestämt att det är Thor-kenneth som har namnsdag idag? Eftersom jag är autistiskt så besitter jag sjuka egenskaper å har memorerat årets alla namnsdagar....tyvärr så finns inte thor-kenneth mä på den, absolut inte idag i alla fall. När ja kolla rota lite i mitt minne så upptäckte jag att det idag inte ens finns några officiella namsdagar utan att hela långa dagen är tillägnad Maria...aa DEN maria, oskulden å den heliga gudens knullobjekt. Det ska tydligen va så att det var just idag, på denna dagen som gud fantisera om att han fick ligga med den sjukt heta maria...han fantisera så hårt att han lyckades pricka helt rätt å exakt nio månader senare föddes jesus...hmm, fan va livet hade vart lätt om man va religös å kunde skylla precis allt på gud!!!!!

Jag har faktiskt fått mig en tur i thor-kenneth en gång... å det gick rätt hett till. För alla som inte känner thor-kenneth så kan ja berätta att han har sjukt goa säten, jag har aldrig gnidit min häck mot något så intensivt som jag gned mot Thor-kenneth....Just därför e jag sjukt besviken över att jag inte fått komma på nåt kalas idag, antar att thor-kenneth bara såg mig som en engångs-grej.

Men jag är ju inte bitter så nu skålar vi för thor-kennet...........



Öhh...förresten så e Thor-kenneth Carolinas bil....så inga missförstånd uppstår här nu!!

Lina

Du e underbar!

Nettan!
Ville bara säga att du e dagens hjälte och tycker de va stongt av dej att göra vad du gjorde! hoppas att folk förändrar sig men tyvärr tror ja jag har fel. Tur att vissa av oss kan agera som vuxna allefall...thats what make the world spinn...eller me ett annat ord..vilken dag som helst nu! du får gärna komma på mitt kalas...puss på dej snuttan..du har riktigt lååånga fötter!
/carolina

Det snöade fast att det var vår!!!

Idag har det vart en lugn å fin dag! Solen sken mesta dels å helst plötsligt kom ett stort svart moln in över himlen, det bar med sig snö och regn! Men det var fint!!! Solen lös igenom så där kusligt vackert! =) A idag var en fin dag som vittnade om att våren är på väg och den kommer inte låta sig hejdas av svarta moln!
För svarta moln kommer och svarta moln går, men ett som är säkert är att det snart blir VÅR!!!
Ta vara på er, å kusin JAG ÄLSKAR DIG! =)    xoxo Nettan

***Detta är utsikten utanför vår salong Aqua i Stenungsund, världens bästa***


Inte vilken dag som helst inte!

På onsdag e inte vilken dag som helst butan de e Thor-Kenneths namnsdag:)
Detta ska ju förstås firas me pompa och ståt då de bjuds på både champange och tårta. Ni som har fått inbjudningarna vet om vart vi ses,..på det hemliga stället!
Detta kan bli hur stort somhelst! 


Nu har ja även haft en givande söndag och partat me tobbe lång och snart flyttar jag in i lägenheten..ska bi så kul! annrs har de inte hänt mycke här inte...Fredag: liggning Lördag :liggning och idag Söndag kan ni ju räkna ut själva vad som händer. Kankse ett litet besök på diverse motions centraler i gbg..Ska köra riktigt hårt me Nettan i spåret..så hårt att du aldrig mer vill lyssna på Thåström! Glöm nu inte thor-kenneth på onsdag..då blir han besviken...OCH DE VILL INGEN!!!!// Carolina
 

Thåström till er!!!



Earth hour!!!!!!

Tjingeling alla!!!
Nu är det Söndag igen å fint väder är det!!! Men jag ligger kvar i min säng en stund till! Jenny å jag har vart uppe å käkat frukost  å nu så gick hon hem så jag bädda ner mig igen! Vi var ute å gjorde stan inatt!   Vi gjorde en snabb ride upp längs avenyn!  Helt oki kväll..... näst intill nykter så idag vaknade man upp pigg å fräsch!!! 


Å GLÖM INTE NU PÅ LÖRDAG 20.30 TILL 21.30 ATT SLÄCKA NER ALLA LAMPOR M.M.  
EARTH HOUR
Mys ner er i soffan med lite levande ljus, ta en promenad i friska luften, kramas, prata, älska, andas, bara va!  
Världen behöver denna timme, VI behöver den med!!!!

xoxo / nettan



En lite HYLLNING!!!!


Inte många vet att just denna låt är skriven och tillägnad Carolinas pappa SÖREN Frisören!!!!!   
****ENJOY****

Jag är besviken! Men inte på Thåström!

Jag säger upp mitt släktskap med min kusin Lina från och med idag! Carolina står bakom mitt beslut med 100% å det känns bra!  
MAN KAN INTE SÄGA ATT MAN SKA FÖLJA MED PÅ KONSERT Å SEN EN HALVTIMMA INNAN DEN BÖRJAR KLÄCKA UR SIG ATT NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ JAG KAN INTE FÖLJA MED!!! 
Man kan ju fan iaf säga till några timmar innan så att man kanske kan försöka fråga nån annan då! 
DIN MUPP!!!!!!!!!!!
YOU LOST IT!!!! YOU LOST ME!!!!!!!!

Nu pratar vi inte mer om bajskorven Lina utan focuserar på hur bra konserten med Thåström va å att jag faktiskt fick med mig min underbara lilla Ella! Hon ställer upp å räddar mig denna fredag!!! 
Puss på henne!!! 
 Vi fick bli lite sena helt enket men det gjorde inte så mycket för det vi fick höra sen var bra... vi fick däremot inte så bra platser och jag var inte på humör för att knö mig fram i folkhopen! Men det var chill å skönt raspigt sound! Råka visst i ett svagt ögonblick kläcka att jag skulle lätt ligga med Thåström om jag fick chansen. Men i nuläget så här när förtrollningen e bruten så e jag inte alls lika kaxig.... men man ska ju aldrig säga aldrig ;)   hehehe    


Efteråt så gick vi å käka middag på Lilla London    Jag drack vin å käka file minjong black & white med tryffel som efterrätt å det var GRYMT gott så nu lär jag somna gött =)   Bra kväll blev det till slut å jag hade så trevligt med min kära gamla vapendragare Ella att jag nästan e glad att jag har ett miffo till kusin! 
GÖTT ATT DU INTE KOM!



Sov gott alla mina vänner å oxå dom jag inte känner / xoxo Netan

...



Tajta cykelbyxor på Lina!!!!!

Idag har man varit ledig å då har man ju hunnit med en hel del med grejor! Nu kanske du råkar tro att det är vettiga saker vi hållit på med men där tar du bra fel. 
Dagen börja med en låååååång sov morgon och när jag råkade vakna till där en stund med tanke på att jag borde parkera om bilen för att slippa böter så efter några sekunders eftertanke så bestämde jag mig för att kosta på mig en böter! Men se där klara jag mig bra..... å när P-Lisa uppenbarade sig framåt 14.00 så var min kusin på G och tutade bort henne med blotta förskräckelsen.  Meningen kanske var att jag skulle höra tutningen mest men det funka ännu bättre med att hon bara avlägsna sig utan kamp. Tackar vi för!!!

Sen åkte vi en sväng till Slottskogen då vi hade vägarna förbi.....  Himlen var blå och träden skit fula men lite frisk skogsluft gjorde susen och jag hjulade lite (kan hända det kommer en film senare) a vi skuttade runt lite i allmänhet kan man säga å efter 6 minuter så hade vi tröttnat på det å begav oss mot Peter Pans place!


Å så blev det lite sallad till lunch och Vaniljsås med lite paj till efterrätt. (kan hända att cafeflickan inte uppskattade min pik om att man inte får så mycket vaniljsås till, men kan tycka att hon faktiskt var smått å snubbla på "att gå över gränsen"  gränsen)

Sen hade jag fått en briljant idé om att vi skulle spela LaserDoom till kvällen å ringde upp Carolina för att berätta den glada nyheten.... då börja hon lipa om för att det gjorde ont... vilket det ju förihelvete inte gör Å sen att det hade hon aldrig gjort innan.... å det har hon visst på en kickoff för salongen där jag råka vara med Å efter det så fick hon kläckt att det tyckte hon visst var väldigt läskigt!!!  Börja föreslå att bowling var mer grejen att göra men som tur va så hade jag Lina på min sida å som i en liten kompromiss blev det Beachvollyboll!   Svin kul.......  ringde våra vänner å dom kom långväga ifrån för att vara med....  
(Hoppas Henning fortfarande e glad) 
Lina fick för sig att cykelbyxor var det bästa att ha på sig å med brist på cykelbyxor i butikerna tillverkade hon visst ett par själv, tajta som faaaaan........... men pga tajtheten och hennes ROMPA så blev det lite väl mycket att dra runt i en sal som e fullt med folk så hon banga ur!   CHICKEN!!!!!!!      Sen snygga dom te sig lite,  håret e viktigt så här innan match!!!!
                 
Sen spände Carolina musklerna å bevisade att hon var en riktig hejare på Beachvoll.....   Who knew??!?!?!
 
Men vad hände här????? Helt oförklarligt................ arkiv X kom å hämta!!!!!!!!

A det känns som en väldigt givande dag, en riktig katt bland hermelinerna av dagar!!! Så tack till alla som hjälpte till å få den så bra!!!!

Bom schacka Lack, Hej och Tack / Nettan



Carolina kommer på besök

Låter det hela tala för sig själv!




Är jag helt jävla puckad?

                      None

Är jag helt jävla puckad som trodde att denna målning skulle föreställa Jesus som nakenfis?
Helt konstigt kan det väl ändå inte vara att man drar dessa slutsatser? Jag menar, hur många män har det egentligen funnits genom tiderna som verkar gjort sig bäst i denna position? Tydligen så är inte jesus då ensam om att ha oansat könshår och se sådär tvångsmässigt upphängd ut. Detta tål att funderas på, sjukt tråkigt att Da Vinci inte återuppstått än...Hade vart spännande att få veta om det var Jesus eller en helt vanlig naken man som inspirerade till denna målning!?!?!

Lina

Varför fick inte jag ligga med timbuktu?

Ja nu tänker jag bekänna en sak...aa inte för att jag lyckats hålla det särkilt hemligt men jag tycker ändå att det är dags att tala öppet om detta dilemma. När jag va ung, eller yngre, ja ni vet... innan ciggen & chipsen hunnit sätta sina spår... Då kom jag på att jag ville ligga med Timbuktu, eller okej jag erkänner, jag bestämde mig visst för att jag SKULLE ligga med Timbuktu. Tyvärr har jag aldrig varit någon konsert-fantast eller turne-h**a så det har sällan getts tillfälle till att försöka genomföra detta ligg. Hmm...a vad trodde jag egentligen, inte fan skulle timbuktu helt plötsligt få för sig att söka genom hela riket  för ett ligg med JUST mig!! Jag kan ju nu i efterhand bara konstatera att vill man ligga så får man ibland va beredd att jobba lite för det, för med facit i hand så räckte det visst inte med att olagligt ladda ner hans musik eller att ständigt försvara hans mycket omdisskuterade längd.

Nu, ett antal år senare så lyckades jag tillslut komma "NÄRA". Jag lyckades komma in på p3guld-galans efterfest tidigare i år... men bli inte exalterade nu för det som följer är knappast någon erotik-novell. Så där stod jag då, endast ett par meter från mitt "ligg-objekt" och inget, jag menar verkligen INGET hände. Det första jag tänkte när jag såg honom var: Men oj, han e ju faktiskt sådär kort på riktigt & borde han inte ordnat till frillan i alla fall LITE innan han gick på party? Jag försökte verkligen, för mina drömmars skull att plocka fram ligga-lusten... men det gick fan inte!!

Ett tips nu till alla er drömmare... innan ni fastnar för ett ligg-objekt, se då för guds skull till att göra lite research, prova till exempel att faktiskt titta på människan IN REAL LIFE för att få en korrekt uppfattning.
Kanske har ni i mitt inlägg här kunnat antyda en smärre dos av besvikelse? Åhhhh YES ni har helt rätt, jag är faktiskt lite sur över att min tonårsdröm nu har gått upp i rök.
VARFÖR FICK INTE JAG LIGGA MED TIMBUKTU, INNAN DET VAR FÖR SENT?
Aah jag menar innan jag blev för gammal... innan jag började bry mig om trams som någons längd eller kvalitet på hår?
Nu är jag 24 år och helt enkelt för gammal för att LIGGA PÅ SKOJ...
2 bad 4 you Timbuk...det hade kanske kunnat bli nått utöver det vanliga, åh nu får vi aldrig veta!!!



/Lina Sköj

SNÄLLA SNÄLLA........Inge fläsk här inte!

Jag e inte bitter och ruset i mig kunde aldrig vara bättre. Ja har gjort min kropp en tjänst idag och vandrat 8 km i skatås vackra natur:) där blev man varken bitter el skör utan både rosig och kinder och smal. Vilket underbart väder de va idag alltså! tänk att nu går det mot ljusare tider och man blir mer pigg...de tror ja sker vilken dag som helst nu!


Grattis till Malena som vann melodifestivalen igår...du va inte bäst men ganska bra! Tacka vet ja sarah dawn finer....hon har gått vidare....Im moving oooooon!         http://www.youtube.com/watch?v=6uhezzqJsKY 

Igår va oxo en bra dag för min del..va me världens sötaste unge på naturhistoriska musset och kollade allt från valar till små sten...sen åkte vi  "tåg" eller som vi väljer att kalla det spårvagn:) mycke mac donalds blev det oxo..synd att dagen gick så fort....och sen att Nettan fortfarande har kommit in i nån slags bitter kris och sov bort hela kvällen..hahaha...hur tänkte du där? ja hoppas för din egen skull att du är vad du äter och tar dej i kragen och slutar filosofera om bättre tider...jag e din bättre tid och finns här nu! 

Och till Lina du underbara och fina...dina jeans va noooog trökiga...ja skulle lätt ligga me dej!
Nu blir de pasta för hela pengen och sen blir de nog ut i svängen! /peace out Carolina

Du är FLÄSKET som bodde i MITT hus!!!!

JAG ÄR INTE BITTER!!!!!!!


BlaBlaBla...

Ha ha ha...såhär bittra blir vi i alla fall aldrig!!!!!
Men om något helt otippat skulle inträffa vill jag bara säga: Nettan & Carolina, NÄR NI TAPPAT ERAT RUS, DÅ KAN NI FÅ BLI FLÄSKET SOM BOR I MITT HUS!!!



KÄRLEK till er!!!!
Lina

Bitterfitta

Här tänkte jag gå in och skriva ett lite lättsamt inlägg lagom till att säga god natt...men icke picke DET gick tydligen inte. NÅN (skulle kunna va min kära kusin, men vill inte nämna några namn) har tydligen skrivit ett inlägg här i bloggen och totalkvaddat hela stämningen!!!!!
Va fan händer... Sluta va sån himla bitterfitta =) Inget illa menat nu, men jag vill bara hjälpa till lite på den berömda traven! Ålder e väl inte så himla mycke att gnälla över och du behöver knappast gräva ner dig i dina vuxen-tankar. Låt mig säga såhär: DET KAN VÄL FÖR GUDS SKULL INTE BÖRJA GÅ UTFÖR REDAN INNAN VI ENS NÅT TOPPEN???
Nu skulle jag vilja redogöra för en rad olika studier som tyder på att dom bästa åren i våra liv fortfarande ligger framför oss, men jag e för trött för att leta fram det just nu....
När det kommer till barn så vill jag bara upplysa dig om att det faktiskt är tillåtet att som ensamstående adoptera numera, dock endast från ett fåtal länder ute i världen. Men så länge du nöjer dig med en unge från Etiopien eller kan tänka dig en isimination från någon lämplig donator så ÄR DET JU PRECIS HUR COOL-LUNGT SOM HELST!!!
Jag tycker i alla fall att du ruskigt het, och du kan vara världens kanske kuligaste 26-åring!!
Lilla lilla kusin...glöm inte bort att du inte är den enda som åldras, tiden går lika fort för oss alla (förutom för mig som e rökare då)!!!!

ÖÖÖhhh... nu kände jag nästan att det blev lite olustigt här, ja pallar verkligen inte att tampas med ångest och ålderstress i natt för jag BEHÖVER SOVA!! Men jag tror mig ha den bästa medecinen... en påse godis i sängen och filmen "BILAR" i dvdn, FÖR det är det då rakt inte någon gamling som gör likadant kan jag löva!!!!

Snabb men dock så glädjande liten kommentar... Jag har köpt nya jeans, å inte vilka jeans som helst utan VÄRLDENS SKÖJIGASTE jeans =)






Ah...ja säger bara oj oj oj, Jag har så snygga boxor att jag vill ligga me mig själv!!!!

LINA SKÖJ

No one can escape!!!!

Ikväll så har jag suttit hemma å degat själv å funderat..... lite så där över livet å dylikt..... kan ju inte påstå att man blir klokare av att fundera så mycket.... mest bara PANIKSLAGEN och ÅNGEST fylld..... Det där e nått jag inte tänker ägna mycket tid åt nu på ett tag.   För mitt upp i allt så kom jag å tänka på att jag ALLTID, sen dagen då jag förstod hur det hela med BARN gick till.... har jag sagt att jag ska ha mitt första barn tidigare i livet än vad min mamma fick. 
Å här kommer kruxet nr1.... hon var 28 år å ca 3 månader när hon fick mig å med en liten snabb analys och kvicktänkt räknande skulle detta betyda att jag innom loppet av ett år från och med idag måste jag hitta min drömprins å sen bli gravid med denne (han ska ju helst va lite glad å villig att skaffa barn också) Så säg att jag om exakt ett år blir gravid så slår jag min mamma med en hel månad.

 Då till krux nr 2 som råkar vara att jag själv ska ha tid å viljan att skaffa barn. Detta är det ju oxå ganska hög prioritering på.
Jag har precis varit inne på http://www.vuxenpoang.com och gjort ett litet test där det så fint förkunnade att min egentliga ålder är 36 år. Detta var ju ABSOLUT INTE mer lugnande då jag vet att jag inte alls känner mig så vuxen.. å fatta 36ÅR...... det är ju några år det..... hahaha   (ursäkta mig men nu e det mig vi pratar om ju å jag har lite problem här) 

Så nu..... inne på mitt 26år känner jag hur ungdomen slinker genom fingrarna hur mycket jag än försöker hålla det kvar. 
För inte e man en ungdom mycket länge till eller??!?!?!?!?! Kanske enligt dom som e 70+ men det räknas inte.

Oh my lord vad jag måste sova nu å glömma allt detta å vakna upp ung å fräsch imorgon igen. Ska jobba bra på skönhets sömnen inatt kan jag lova. Kanske får ta å drömma fram Drömprinsen med så ordnar det väl till sig........ELLER????????

Sa jag att han ska jobba på posten??????       xoxo Nettan


Ett skratt förlänger livet



Skratta mera / Nettan,Lina & Carolina

Horoskop


Idag ska jag hämta ett par sprillans nya tuttar!!!!

Hej allihopa här var det barn program,  titta vad farbror Nettan tar fram

En liten Lina och här ska ni höra,    vad man med små små Linor kan göra.

Blanda till dem en stor stor grogg,  så har vi fått oss en ny grym blogg!!!

Hahaha   Jag e ledig idag. Detta betyder DAMPA!!!!  
Men ska snart gå ner å tvätta, å sen ska jag kanske diska. Skulle vilja tillägna ett stort tack till Tobbe Lång som verkligen ansträngt sig och ställde in disken i diskmaskinen härrom dagen    MEN,,,,, eftersom att diskmaskinen e sönder så kan jag inte riktigt ta till mig den fina gesten utan blev mest lite smått förvånad när jag kolla in i diskmaskinen å det lukta inte rosor direkt!   Så diska behöver jag med!   

Sen ska jag åka å hämta ett par nya tuttar å köra dom till ett hotell, Inga namn nämnes,,,,,,,,, för dom e så rykandes färska att dom inte fått namn än!!!  Spännande!

Igår var jag å Carolina på 
Där gick hon BANANAS, Hon ska arkivera hela salongen visst men ett väldigt fint personalrum förväntas det bli iaf. det har hon garanterat. Även en matta leta sig ner i kundvagnen,     (vi går med skor hela dagarna så antingen kommer väl mattan bli TOK smutsig eller så kommer vi få hoppa över den. Undra vilket det kommer bli. Återkommer med det!

Sen så Var vi å avnjöt en underbar middag tillsammans, Lite som en dejt kan man säga! Carolina bjöd!!!


Å jag skulle ju berätta idag (eller igår) va det va jag protesterade emot...... å det kan jag inte komma ihåg, för jag börjar bli gammal å kan inte komma ihåg allt heller. 

Hej å Hå, Gammal å grå / Nettan



Nu åker jag i fängelse!!! Jag bl

3ca378dfe71a1bfa6ab922699946ec64.png

Nu åker jag i fängelse!!! Jag blir fan tokig typ vilken dag som helst nu. Ny böter på bilen idag igen, och igår fastna jag i en fartkamera. Finns det bidrag att söka för sånna som jag? Någon typ av trafikfond som delar ut stipendier till hårdast bötfällda bilförare? Ja ja,<br> Ingen idé att hänga läpp, nu slipper jag i alla fall ge mig ut i affärer för att bränna mina pengar. Lina


kvällsmat så god att den knullar

3df0ca3b1f5ac1895a0efdc36a596d9a.png

kvällsmat så god att den knullar i munnen!! Aah se och lär... Vill du ha receptet till detta underverk? Vatten, Pasta och Kantarellsoppa på påse. Natti natti/kusinerna


Bebis avlad på perfekta gener!!!

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHhhhhh, jag har alltid sagt det och jag säger det igen: Hade man vetat att man fick en söt bebis hade man skaffat en för länge sen!!

Bästa barndomskompisen har blivit mamma, och till hennes försvar kan jag underrätta er om att ungen e fruktansvärt söt!!! Jag var och hälsade på dom idag, spenderade cirka tre timmar i deras nya hus. Mamma Jennie måste va en av de få som lyckats matcha gener på ett fullkomligt perfekt sätt. För att sammanfatta hur bra denhär bebisen faktiskt e så skriver jag ner allt i en punktlista, för att inget ska bli osagt.



*Bebisen har massa hår och är inte alls sådär fult kal på huvet och ser därför inte heller ut som en gammal gubbe.
*Bebisen e sött gyllenbrun och inte alls fult flammig eller grisrosa.
*Bebisen har inga som helst irriterade eksem eller torra hudflagor i nyllet.
*Bebisen skrek inte en enda gång på TRE TIMMAR
*Bebisen bajsade inte en enda gång på TRE TIMMAR
*Bebisen spydde inte en enda gång på TRE TIMMAR
*Bebisen luktade inte kräks, utan schampo (kan ju tacka hennes hårfagra hjässa för det)

AAA ni förstår själva...kärlek vid första ögonkastet skulle jag vilja kalla det för!



Nu är det enligt svea rikes lag totalt förbjudet att kidnappa eller sno någon annans bebis, går tyvärr inte ens att hitta några kryphål i den lagen...
Visst e jag lite sugen på att stjäla denna mini-människan men tråkigt nog lär det följa ett staff som inte ens Leif Silbersky kunnat rädda mig från. Jag får helt enkelt lämna tösa-beta i fred och nöja mig med att ha henne på lån någon gång ibland.
Grön av avund i ansiktet vill jag ändå avsluta med att säga: GRATTIS JENNIE TILL DENNA 10-POÄNGARE


Bebis-noja? AAA vilken dag s


Äsch......

Ja jag har ju ändå inget vettigt att göra med min tid så jag kan ju lika gärna vänta på seeeeeeget.
Jag ska sova nu...... man ska ju upp å studsa snart å JAG PROTESTERAR.......... Jag ska berätta imorgon vad det är jag PROTESTERAR EMOT... Lite cliffhanger på den....... DEN NI!!!!    

  Sov gott Och Carolina........BAJSA LUGNT.......


Helgen gick fort..... wrrrooooooooom.......

Jo tack tack för att vi berättar allt för MAMMA CAROLINA!!!!! Bra å veta! tssss
Vart ska jag börja???? vad e vättigt att skriva...... INGENTING MEN JAG GÖR DET EN DÅ!!!

Jo nu ligger man här i sängen igen en sen måndagsnatt.... lyssnar på Thåström    FAN FAN FAN....... bra låt. Man skulle kanske tycka att alla roliga bilder jag har på min data skulle upp här men varför tar det så lång tid att ladda upp??? Jag hinner ju fan döööö av tristess under tiden.    Nu gick Snälla Snälla upp i högtalarna  Nice  heja heja Caroline!!!!

Jo så här börja det...... Tobbe Lång kom å hälsa på... kul..... han söp ner oss totalt!!!! ( kanske inte men det vet inte du.... kan ha vart så)

Naturligtvis ringde jag PARTY TAXIN!!!!!! wiiiii Alla ring goa gubben om ni inte vill att partyt ska hinna dö på väg till festen!


Sen var det ju fest på parkan som gällde... Jag har blåmärken från en tokmänniska som fick för sig att bita mig rakt i kinden.. hur sjukt e inte det???? Aj aj aj. 

Man hitta ju fullt me goa människor där men det gäller att man e fullare än alla andra så fixar sig det mesta på bästa sätt.

Party pingla!!!!!

Nu kopierar jag bilder från min Facebook.... så ser ni dom inte så låt mig veta för jag orkar inte vänta på denna seeeeeega uppladdnings grej... ska klaga hos bloggledningen nuuuuuuuuu!!!

BRB / Nettan

  





Vilken dag det blev!!

Vilken underbar dag de blev tillslut...eller ja kankse ska säga natt oxo!

Blev hemdragen till Nettan igår kväll me partydressen i högsta hugg och en flaska mintuu som stod och väntade på mej.
Mitt i allt fix och trix så kom Tobbelång förbi och körde en redig förfest me oss.
Sen blev de luckan för vår del. Höll igång hela natten och sen stupade vi alla i  soffan runt 4 tiden. Ja vill säga "alla" men så va inte fallet!. ..mer en så kommer ja inte berätta. Men den som väntar på nått ........ väntar inte fortfarande allefall hahahaha! Inga namn nämda ! 


Sen vaknade vi upp till en solig dag med gårdagens outfits och andedräkt.
Tobbe lång och ja drog en runda i stooora staden me hans lååånga fötter och åt en underbar lunch. Sen fick ja se hans lägenhet och mitt kankse framtida boende för ett tag...lägenheten va jättefin och låg superbra. Vart det ligger vet bara ja ännu!

Efter en hård shoppingrunda i min ensamhet åkte ja mätt och belåten hem till min kära mamma och berättade glatt om min galna kväll...hon såg oxo en aning galen ut när ja berättat klart..hmm undrar varför? snart kommer Nettan att ha besöksförbud hemma hos familjen niklasson:)

Väl efter detta så åkte ja och min kära vapendragare och solade en sväng och sen blev de kaffe,kaka och en massa godis hos Tobbelång igen..Vi e glada att ha dej hemma från hemsedal! Jättemysig kväll som avlutades me Melissa horny och Långa nätter...vilken dag som helst nu blir ja som henne)!!

Nu ska ja hoppa i säng och lukta på mitt nytvättade täckte..massa tokigheter denna söndag och måndag! see you sailors!  Carolina
                                               

NU HAR JAG HÖRT.......

Jo jag har hört att vi ska ut idag... ja det är sant.....en söndag... tar det aldrig slut... men jag e ju ung försöker jag intala mig själv..... OCH IDAG E DET                      Den internationella kvinnodagen! Mohahahaaaaaaa   
å då måste vi ju ut å ge järnet å visa att vi inte ligger å sover 

NEJ....... WE ARE THE DANCING QUEENS!!!!  hahaha speciellt carolina.. hon älskar å dansa mest av alla!

Min kusin bangar väl kanske men hon har jobbat hela helgen (shes a hard worker and a strong lady woooo)   

Så nu väntar jag....  kör stenhårt med Mustasch i spelaren å kommer grannen så sprakar jag han i skrevet å ropar   JAG E KVINNA Å JAG TAR INGEN SKIIIIIT DENNA DAG!  

C U on the floor/ xo Nettan


Söndag igen!

Hela min lördag såg ungefär ut som Carolinas  haha  sov bort hela dagen efter jobbet på soffan!  Men kan hända man behövde sova lite... men så här på söndag så känns det ju som om man slösat bort hela helgen! Så vad ska man göra nu???
Nått jag måste göra är iaf å dricka vatten för 3 timmar efter att jag gått upp då har jag fortfarande kuddsträcken kvar i fejset!!!! Hur e det möjligt?? Galet!

Spotify mina vänner...... det är det man ska ha!!!!    För invite bevaka http://spotify.fleo.se      Man kan verkligen hitta det mesta i musik väg....    

a nu måste jag ut i regnet för jag får dampryck här nu!!!!!

Peace out / nettan


Lite utmattad tjej!

Idag e det lördag och ja gick upp me ett leende på läpparna imorse tills ja kom på att ja inte va ledig. Upp som ett spjut, in i bilen och krockade nästan me en räv på motorvägen.
Huvudvärken kom smygandes sådär vid 12 då vi hade väldigt mycket att göra på jobbet, och tankar ägnades igen åt den stackars räven som nästan satte livet till för ett stressat morgontrött ras.

Väl när allting föll på plats va mitt arbetspass slut och ja åkte i godan ro och solade mej ännu vackrare.
Kom som vanligt ut tomatröd men lite brun i vissa ljus. De har ja nog gott av!
 
Sen va de middag hos föräldrarna som slutade me en lååång tuppur i soffan och hela melodifstivalen va förstörd och som bortblåst.

Nu sitter ja här i skammen utan varken fest, alkohol el trevligt umgänge. De två första e egentligen de enda ja behöver men de ser ju fint ut me sällskap allefall:) Ja har nog aldrig varit piggare än nu men får skylla mej själv!

Hoppas ni andra underbara har haft en bra dag och en något mer givande lördag än vad ja har haft.

Imon e det ett HETT uppdrag i min kalender..Köpa doftgran! hahha ..när blev ja raggare på kuppen? hmmm...vilken dagsomhelst nu.....puss puss// Carolina

Är en  bra räv, en död räv eller?



Kära människor.......

Idag har det hunnits med en massa sköj iaf! Har jobbat som en tok på min kära salong med mina kära kollegor å kunder! Å nu har vi ju fått veta att vår kära lilla Linn kommer hem innan sommaren igen... kul för vi saknar henne! 

Sen så har jag ju åkt buss... slockna så jag höll på å missa GBG totalt!   Men i sista sekund kasta jag mig handlöst av bussen! Dom söker stuntkvinnor nu.. det kanske hade vart nått för mig  hehehe  a det tåls att tänkas på! 

Sen så har jag vart i lägenheten som jag ska flytta in i slutet av månaden, hehe det är litet... men mycket mysigt! Det bor en jätte söt liten pojke i den nu å han var mycket tillmötesgående även när jag smög runt å kolla hans garderob å analyserade vilka hår produkter han använde!  haha  Mycket bra.. GOLDWELL inpackning å AC shampoo!  Bra grejor. 

Sen åkte jag å min KÄRA kusin miss L till tintin å käka kvällsmat! Fullt hus.... Väl hemma så hade jag köpt vad jag trodde skulle vara mumsigt goda bakelser, passionsfrukt tror jag bestämt att det skulle va...... MEN FY SÅ FEL MAN KAN HA.
dom såg goda ut.......


Men så här äckliga va dom 

Imorgon e jag ledig, ska äta luncd en gammal vän som jag gick i skolan med å det ska bli nice å sen ska jag åka till Trollhättan å hälsa på en trevlig familj i Velanda =)   Bra dag imorgon med skulle jag tro... vi får la se!

Mycket kära människor i min värld för tillfället å I LOVE IT!!!!   
Sov gott å vakna torrt / Nettan


Lunch



AAh här har vi klassens "lill-tös" Emelie
Just nu e hon himla upptagen me att äta sunkig pasta-lunch, men så fort hon e klar så blir det plugg på högsta nivå.
Två dagar kvar till tenta.....

Jag har abstinens, jag behöver KAFFE typ NUUUUUUU!!!!!
Varför har ingen ännu uppfunnit kaffemaskiner anpassade för oss stackare som inte fungerar utan detta giftet? Alltså, selecta i all ära men en kopp räcker tyvärr inte så långt. Det återkommande problemet med alla dessa apparater är att dom endast sväljer smutsiga små mynt och lirare som jag jobbar inte så! Mynt e för muppar..... GE MIG EN KAFFEMASKIN SOM FUNKAR PÅ RIKTIGA PENGAR, NU!!!

LINA

AAh du Carolina...

AAh du Carolina, du har en förmåga att verkligen headbanga huvet på spiken du =) Jag tackar för dina fina ord MEN, var du verkligen tvungen att dra upp det där med mig och dörrvakten??

Men men, nu är det lite försent för att sitta här och vara generad. Jag antar att ALLA mina FANS sitter som på nålar nu och bara måste få veta storyn bakom detta uttalande. SÅ för eran skull...här kommer då en bild på min dörrvakt så att ni alla kan slippa att spekulera.

                                        
Ja alltså, jag vill bara börja med att förklara... han är snyggare egentligen, i verkligheten alltså men tyvärr så  hade jag inte kvar något bättre kort på datorn =( Ni får helt enkelt föreställa er hur han ser ut fullt påklädd i vakt-kostym me brickan på bröstet.   

Carolina...eftersom jag tycker så himlans mycke om dig så har jag lagt ner lite tid på att orientera mig i den lite mer erotiska världen för din skull. Jag har lyckats hitta en riktig guldgruva!!!

Jag kan också informera dig om att dom: GARANTERAR LIGG typ VILKEN DAG SOM HELST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=wBZZlm_Ayd4


Världens just nu kanske tröttaste
LINA



      

Lindas läppar är inte att leka me..

Lina Lina Lina...

Du har ju allt som Linda har...inte smutskastar vi dom som redan ligger..hahahah ja det vill säga..hon får ju allefall Li..ga!





De är ju mer än vad vi kan begära nu i denna botox fixerade värld.
Men ja älskar dej som du e och ja hade lätt valt dej, Vilken dag som helst nu!
Sen har du ju både dejtat en dörrvakt....haft en läcker gayvän och inte de sämsta 2st helt kompetenta frisörer vid din sida och de ända du vill göra e "lite slingor". Ja ja..Nog pratat om det:)

Nu ska ja och min Linda Rosings kropp gå till sängs och vila efter ett andra dygn med denna otäcka kräftliknade färg som inte vill försvinna från mitt "unga" ansikte                                
 
Vilken dag som helst nu blir ja nog brun!



Tack Lina och Vincent för ännu en superhärlig dag...saknar er redan.


Här har du dina frisör vänner in action...och vi e inte ens gay...de du!         //Carolina


LINA VS: ROSING

Idag var det visst Linda Rosings tur att ta plats i tv-rutan igen. Det går ju inte att undvika skammen... jag befinner mig en jävla massa mil från platsen där dessa scener spelades in, å en himla massa dagar senare också för den delen. Det som har hänt i Lindas tv-serie har som sagt redan hänt och hur mycke jag än skulle vilja kliva in i rutan, ta linda över axeln och rädda henne från all offentlig förnedring så gååååår ju inte det! Linda Rosing e tyvärr fucked for life!!
Och rätt så tydligt kan vi nu även följa Linda Rosings senaste kap i deras fall, ja tro det eller ej... men några av killarna i hennes tv-såpa hade säkert haft en viss möjlighet till ett framtida normalt liv om dom bara låtit bli att skicka in det där ansöknings-brevet.
Men nu tycker jag inte att vi ska vara allt för fientliga och oförstående, utan i stället försöka förstå oss på vem Linda egentligen är. Vi ska inte döma förrän vi provat så låt oss för en sekund bara låtsas att vi.....

1: Får toppa våran meritlista med ett så fancy namn som FADDE, ja menar KOM IGEN!! !Killen kanske inte spelar i högsta divisionen men han e dörrvakt på stureplan och va gör man inte för fri entre och företräde i kön till sveriges gassigaste nattklubbar?


2: Har sveriges kanske tajtaste kropp, med former som en gudinna och bröst hårda som knäskålar. JO jag lovar, hade jag haft en penis hade jag lätt tillbringat mina söndagskvällar me denna skönhet.


3: Hade haft bästa vänner som denhär smått mulliga killen. Tänk efter.. coolt å va kompis me en kändisfrisör som kan fixa frillan på dig titt som tätt, MEN glöm för guds skull inte att han e faktiskt ganska mycke gay, och allt han egentligen vill ha är dina killar.
 

4: Du behöver aldrig ha tråkigt! För så länge vi lever så kommer tillgången till Botox att vara tilräckligt stor för
 att vi ska kunna ha HUR SKÖJ SOM HELST alla dagar i veckan!!


AAA men ärligt... jag skulle byta ut mitt liv mot Linda Rosings VILKEN DAG SOM HELST NU...MoHAhaha

Åh förresten, om det är så att nån sitter inne på information om att det inlägg jag precis skrivit skulle kunna vara olagligt och innehålla förtal, eller om mitt använande av lindas PRIVATA bilder skulle råka strida mot upphovsrättslagen... så snälla underrätta mig om detta, för just nu e jag för trött för att orka bry mig. Och vem vet... en stämning av Linda herself hade kanske vart nåt att skryta me =)

Dröm sött
LINA

vem hade kunnat tro!?!

"A det hade jag aldrig kunnat tro för ett halvår sen, Att JAG skulle träffa helt vanliga killar!!! "

Chaaaaaaaaa!

Carolina här!

Har precis haft en underbart samtal med min kära kollega och vän linn som befinner sig i Norge. Kände bara hur kul det va att prata med henne så ja blev illa tyungen att blogga lite om det:)

För alla er som sörjer kan ja tillägga att de blir antagligen inget kroatien utan hon stannar hos oss i sommar och vi kan nu sluta sörja!
Vi längtar efter att få nån att tjata på om disken, nån som aldrig städar och äter avokado i massor....du har så mycket fina sidor snuttan:) Ska bli rikigt kul att du kommer hem till oss igen.Thor-kenneth blir säkert mer en frälst oxo!

Annars så har dagen vart mycket innehållsrik för min del med både grillning och barnpassning:) Med grillningen inkluderas att sola i stående position..de va en ny upplevelse och en mycke bränd carolina som kom ut från denna underliga rymdfarkost. Bara jag som aldrig provat sånt förr? man e ju inte 18 längre:)

Sen blev det god kladdkaka, mys och lite skvaller hos lina och vincent. slutade med en liten spya på min axel men de va de värt;)

Kvällen avslutades hos johan med en mycket god sallad och kort på alla hans singelarbetskamrater...plus en hel del foton på alla blockets corvette bilar!

Ibland e e det underbart att ha en ledig dag och ännu bättre....Grymma vänner! SOV GOTT kramar Carolina

Sol i sinne..måttligt road inne!


Lina ÄR.....

Hej hej!
Nu har det gått en dag till.... e det nån som märkt hur fort det går?  Swischhhh å så e man nästan 27....... 
det KAN JU INTE VARA SANT?!?!?!?!?! 
Nä det e inte sant.. jag skoja bara! Mars Mars Måne jag kan lura er till skåne! ( va inte så petig nu)

Jag har min lilla mongokusin här.....   Lina heter hon å jag tänkte jag kunde ta å beskriva henne lite kortfattat här med EGNA ord så ni alla vet vad det är vi har å göra med.....


 Lina G =
"Hon är en tjej på mellan 19 och 24 å hon är inte längre än 170 cm och heller inte kortare än 1 meter, med ett vackert leende, glimten i ögat, är social, inte fin i kanten, kan umgås med killar som en i gänget, stabilt psyke, är en tjej som kan lukta på en fis å kommentera den proffsigt med passion men som aldrig fiser själv (inte medvetet iaf), hon har inte huvudvärk på kvällarna och väger nånstans mellan 50 o 60 panner!"

Å nu vet jag att det finns dom där ute som e bra sugna på en tjej precis som henne men det kan du FET GLÖÖÖÖMMA!!!

Över och ut,    *****   står som ett spjut / Nettan




Söndag!

Tjo!
Chill söndag har det varit. Sovit mest hela dan men jag tog mig ut en liten sväng iaf och Lina å Thor-Kenneth kom å hämta mig! Det blev lite shopping i stan å en sallad fick jag tryckt i mig..... fast klara inte av att käka upp den antagligen var det för nyttigt för mig idag! 2 coca cola fick jag ner iaf  hehehe   

Jag handla 2 väskor och ett par oranga pumps. Tror på Den oranga färgens uppgång å fall detta året. Så pass på pass på!!! Fick tag på en orange läder slips på secondhand med  hehe    Carolina va fett avundsjuk!!!
Carolina köpte fin fina byxor!!!

Å nu så ligger jag åter i min säng med datorn i knät å fixar lite med fakturor! Väntar på Kusin som ska komma å sova på min soffa! 
Sov gott alla vänner!!!
Ps. Nettan har fått långt hår igen!  hehe  och där med även en kal fläck på höger sida.  AJ AJ AJ    

Den som vill va fin får lida pin / Nettan 


Godmorgon alla glada och danskar!

Idag va ja uppe med tuppen då nån galen lieman jagade mej i sömnen..vad har ja gjort för att förtjäna en sådan hemsk dröm:)? Igår va jag ute och gjorde stan med mina underbara gamla klasskamrater plus måns 
Tack så supermycket för en jättettrevlig kväll Caroline!! och Grattis till dej ännu en gång!
Tyvärr kunde Thor-kenneth inte följa med så han stod hemma och väntade på mej när ja smög mej in på morgonnkvisten!

Idag blir de grejer att göra..de e mycke nu! kankse hinner me hälften allefall!

Köpa paket till underbara födelsedagsbarnet lina
Tvätta Thor-kenneth så han blir lysande fin igen
Socialisera mej med mina kära föräldrar
Ta ut nettan på jeansprovning och lite rastning(hon kommer inte ut så ofta) 
Sola = få en liten parkeringsbot
Hålla igång min kropp med en kvällspromenad.

Jag tror ja fick me allt där....ja kan tänka mej att ni väntar me spänning nu om ja får ut allt detta på en enda dag..men de ska nog inte vara nått större problem..och som ordspråket lyder annrs..VILKEN DAG SOM HELST NU!

Och slutligen vill ja bara säga till Lina....Vart tog du vägen? de va alldelles förlängesen vi sågs. Ja väntar i hörnet vid seven eleven! Schlager temat e mitt tema...
Mitt i denna musikfest vill ja tillgänga en bild till min lookalike och en tjej som nästan sjuger lika bra som ja. Hon får mej allefall att framstå som rar flicka åt mina äldre kunder. ja skiter i vilket så länge som ja tjänar pengar! Gooooo Sanna!

 Du och ja mot världen!



                                                             

Bakis å skakis!

Ja då var det söndag igen! Igår var det en skön hemma kväll med grymt mycket vin. Så idag mår man ju lite så där i skallen men annars e det ju kalas =)   
Sen kom min lilla inneboende Lina med frukost på sängen, vilken tur har inte jag då???
Kan hända att man skulle ta å hitta på nått med den här grå dagen med,, ÖPPEN FÖR FÖRSLAG! Lugna å sansade förslag!!!

Senare kommer nog kusin ner å förgyller GBG! 
Over and out   / N



RSS 2.0